Президентом CNN стане колишній голова NBC

00:00,
28 Листопада 2012
1248

Президентом CNN стане колишній голова NBC

00:00,
28 Листопада 2012
1248
Президентом CNN стане колишній голова NBC
Джефрі Цукер, екс-гендиректор NBCUniversal, стане новим президентом CNN, пише з посиланням на близькі до Цукера джерела The New York Times.

Очікується, що про призначення Джефрі Цукера (Jeffrey Zucker) керівництво CNN офіційно оголосить наступного тижня, відзначає The New York Times. Сам Цукер та представники компанії-власника CNN Time Warner відмовився коментувати цю інформацію.

За даними NYT, канали групи CNN приносять Time Warner близько $600 млн щорічних прибутків – проте рейтинги CNN у прайм-тайм стрімко падають.

Однією з причин подібної ситуації може бути той факт, що компанія CNN «гордо заявила про свою незалежність», зауважує The New York Times, коли мова йде про тональність подачі політичних новин, притримуючись академічних журналістських позицій – у той час коли аудиторія стала набагато більше слідувати за каналами, які відверто заявляють про власні політичні погляди, або ж додають до новин коментарі із власною точкою зору.

CNN «працював, пітнів, робив свою роботу, проте ніколи не отримував мудрих з точки зору рейтингів результатів», критикує відсутність індивідувальності у CNN зірка каналу Кіран Четрі (Kiran Chetry), ведуча ранкових програм з 2007 по 2011 рік. У CNN чітко не знали «хто є ми, хто є наша аудиторія, і яким саме чином нам краще для них працювати», додає Четрі.

На фоні «традиційності» CNN аудиторія Fox News та MSNBC збільшується – канали випускають в ефір конфронтаційні програми із суб’єктивними, проте аргументованими, точками зору.

Однією з причин відставки попереднього президента CNN Джима Волтона (Jim Walton) є, як вважається, саме різке падіння рейтингів каналу. Волтон залишив свою посаду влітку 2012 року.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Джефрі Цукер / Kevin Keelan, Clarion Pictures
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду