НТВ покаже нову програму Андрія Лошака

00:00,
21 Серпня 2012
1182

НТВ покаже нову програму Андрія Лошака

00:00,
21 Серпня 2012
1182
НТВ покаже нову програму Андрія Лошака
«Россия. Полное затмение» виходитиме на каналі НТВ, повідомляє «Коммерсантъ».

За словами Андрія Лошака, проект продемонструє «морок, у якому ми живемо» – однак при цьому у програмі не буде політики.

Представники НТВ не розкривають точної жанрової різноманітності програми, однак відомо, що її жанр позиціонується як новий та незвичний.

Лошак також розповів, що проект «про гострі виразки російського суспільства» вже давно лежав на полиці дирекції праймового мовлення НТВ.

«З анонсу програми вимальовується приблизний її зміст – так на глядачів чекає розслідування, присвячене килимам на стінах квартир, котрі є «не даниною традиціям, а підступним способом сугестувати свідомість росіян», – іронізує «Коммерсантъ».

Перший ефір з циклу «Россия. Полное затмение» очікується 27 серпня. Програма виходитиме ближче до півночі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Андрій Лошак / OK
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду