Редактором сайту російського «Коммерсанта» став Андрій Коняхін

00:00,
14 Травня 2013
1108

Редактором сайту російського «Коммерсанта» став Андрій Коняхін

00:00,
14 Травня 2013
1108
Редактором сайту російського «Коммерсанта» став Андрій Коняхін
Новим головним редактором сайту «Коммерсантъ» став журналіст Андрій Коняхін, який раніше обіймав посаду заступника головного редактора газети. Про це Lenta.Ru повідомив генеральний директор ВД «Коммерсантъ» Павло Філєнков.

Заступником головного редактора газети замість Андрія Коняхіна став керівник відділу «Бізнес» Ренат Ямбаєв.

Попередній головний редактор сайту «Коммерсантъ» Ілля Булавінов залишив видавничий дім у березні 2013 року. «Події, які останнім часом відбувається в «Ъ», переконали мене у тому, що прориватися немає куди. А триматися – немає за що», – відзначив, коментуючи своє рішення, Булавінов. У квітні стало відомо, що Ілля Булавінов став головним редактором сайту РІА «Новости».

При цьому Булавінов працював в «Коммерсантъ-Online» лише місяць, змінивши на цій посаді Єлизавету Голікову. Голікова залишила видавничий дім у лютому 2013 року, і згодом очолила сайт інформагентства «ИТАР-ТАСС».

ВД «Коммерсантъ» існує з 1990 року. Окрім однойменної газети у його структуру входить сайт «Коммерсантъ-Online», журнали «Ъ-Власть», «Ъ-Деньги», «Огонек», Weekend, «Автопилот», «Секрет фирмы» і «Каталог», а також радіостанция «Коммерсантъ-FM». Очолює видавничий дім Павло Філєнков, президент ВД «Коммерсантъ» – Дмитро Сергеєв, шеф-редактор – Азер Мурсалієв.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
©Сергій Кисельов, «Коммерсант».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду