Forbes.ru отримав нового шеф-редактора

00:00,
9 Жовтня 2013
1883

Forbes.ru отримав нового шеф-редактора

00:00,
9 Жовтня 2013
1883
Forbes.ru отримав нового шеф-редактора
Ним стала Ірина Теліцина. Роботу на новій посаді журналіст розпочне 15 жовтня. 

Новина про призначення Теліциної з’явилася на сайті компанії Axel Springer Russia, що видає російський Forbes. Таким чином, Ірина Теліцина займе посаду, що залишалася вакантною від серпня цього року, відколи з forbes.ru пішов Роман Баданін.

За інформацією російських ЗМІ, Баданін звільнився через конфлікт із гендиректором видавничого дому Axel Springer Russia Регіною фон Флеммінг. Проте у видавничому домі ще раз нагадують, що екс-шеф-редактор пішов «за власним бажанням».

Теліцина працювала в редакції Forbes у період із серпня 2005 року по жовтень 2012-го. Певний час обіймала посаду головного редактора журналу Forbes Woman. У 2011 році була учасником програми для молодих лідерів у Axel Springer AG. Рік працювала у сфері внутрішніх комунікацій. 

У своїй заяві з приводу нового призначення Регіна фон Флеммінг привітала Теліцину і підкреслила, що відтепер і друковану, і електронну версію Forbes очолюють жінки. Нагадаємо, головний редактор журналу Forbes – Єлизавета Осетинська.

«Ірина – висококваліфікований професійний журналіст, вона володіє широкими знаннями в області економіки та бізнесу. Тепер обидві посади головних редакторів Forbes – друкованої версії і сайту – обіймають жінки», - зауважила ген директор Axel Springer Russia. 

Портал forbes.ru почав працювати у листопаді 2009 року. За даними Axel Springer Russia, щодня його відвідують понад 200 тис. користувачів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
lenta.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду