У Росії з’явився мусульманський глянцевий журнал Muslim Magazine

00:00,
21 Серпня 2012
1412

У Росії з’явився мусульманський глянцевий журнал Muslim Magazine

00:00,
21 Серпня 2012
1412
У Росії з’явився мусульманський глянцевий журнал Muslim Magazine
Команда журналу пояснює, що це – принципово новий продукт як серед мусульманських видань Росії, так і на глянцевому ринку взагалі, повідомляє інформаційно-аналітичний портал Islam RF.

Muslim Magazine, як відзначає Islam RF, не є органом будь-якої релігійної чи громадської організації і розповідає не про релігію, а про людей, котрі вірять у бога. Крім теологічних діалогів, журнал говоритиме зі своїми читачами про моду, розваги, культуру та зачіпатиме інші lifestyle-теми, підтверджуючи свою концепцію глянцевого видання.

Серед авторів мусульманського глянцю – відомі блогери та журналісти, кінорежисери, дизайнери, мистецтвознавці. Більшість з них – так звані «мусульманські інсайдери».

При цьому у Muslim Magazine не буде реклами алкоголю, тютюну та фото оголених людей.

96 сторінок пілотного номеру журналу містять матеріали про фільми, книги, ресторани, фотосети мечетей, а також лукбуки з хіджабами від російських мусульманських дизайнерів.

Екслюзивне інтерв’ю для першого номеру Muslim Magazine дали YouTube-комік з Лос-Анджелесу Baba Ali та дагестанський дизайнер Шамхал Аліханов.

Планується, що Muslim Magazine виходитиме чотири рази на рік.

Ключовими регіонами розповсюдження журналу стануть Москва, Татарстан, Башкортостан, Дагестан та Чеченська республіка.

Ціна номеру за передплатою – 150 російських рублів (близько 38 грн). За даними Islam RF, другий номер, зміст якого зберігаєтся у таємниці, можно очікувати вже у жовтні.

Нагадаємо, 19 серпня у Росії розпочав мовлення перший громадський мусульманський канал «Аль-РТВ». Запуск каналу було приурочено до свята Ураза-Байрам.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Перший номер Muslim Magazine / Islam RF
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду