66-й Всесвітній газетний конгрес відбудеться в Турині

00:00,
6 Червня 2013
1299

66-й Всесвітній газетний конгрес відбудеться в Турині

00:00,
6 Червня 2013
1299
66-й Всесвітній газетний конгрес відбудеться в Турині
Наступний, 66-й Всесвітній газетний конгрес відбудеться в Турині, Італія. Про це 5 червня повідомляється на сайті WAN-IFRA.

WAN-IFRA, Всесвітня асоціація видавців газет і новин, оголосила про проведення 9-11 червня 2014 року 66-го Всесвітнього газетного конгресу і 21-го Всесвітнього форуму редакторів в італійському Турині.

Інформація про 66-й Всесвітній газетний конгрес в Турині буде публікуватися у відповідному розділі сайту WAN-IFRA. Крім цього, на сайті вже відкрито реєстрацію на конгрес 2014-го року.

«Двадцять років тому, коли Турин неочікувано втратив десять мільйонів квадратних кілометрів індустріального простору, йому необхідно було відродитися  вибудувати себе знову. Тепер це культурний і мистецький центр північної Італії. Подібне переживає зараз вся газетна промисловість  їй необхідно самотрансформуватися. Ось чому для представників ЗМІ Турин буде найбільш вдалим місцем зустрічі», – пояснив вибір міста генеральний директор WAN-IFRA Вінсент Пейрен (Vincent Peyrègne).

Цьогорічний 65-й Всесвітній газетний конгрес проходив 2-5 червня у Бангкоці. У конгресі, ключовими темами обговорення якого стали інновації, натхнення і взаємодія, взяли участь більше 1,5 тис. видавців, редакторів і топ-менеджерів впливових медіакорпорацій світу. Організатором заходу щорічно виступає WAN-IFRA, Всесвітня асоціація видавців газет і новин. У рамках конгресу премією WAN-IFRA Golden Pen of Freedom було нагороджено опозиційного журналіста і видавця з М’янми Тан Хтут Ауна (Than Htut Aung). Попередній 64-й Всесвітній газетний конгрес і 19-й Форум редакторів відбувся у Києві 2-5 вересня 2012 року.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: MediaSapiens.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду