У Банкгоці відкрився 65-й Всесвітній газетний конгрес

00:00,
3 Червня 2013
1329

У Банкгоці відкрився 65-й Всесвітній газетний конгрес

00:00,
3 Червня 2013
1329
У Банкгоці відкрився 65-й Всесвітній газетний конгрес
65-й Всесвітній газетний конгрес проходитиме 2-5 червня у Бангкоці. Про це повідомляється на сайті організатора конгресу WAN-IFRA.

У конгресі мають намір взяти участь більше 1,5 тис. видавців, редакторів і топ-менеджерів ключових медіакорпорацій світу. Всесвітній газетний конгрес – центр обговорення інноваційних рішень, покликаних допомогти видавцям успішно реагувати на виклики і зміни, які відбуваються у галузі. «Інновації, натхнення і взаємодія – три ключові теми для обговорення», – відзначається у повідомленні WAN-IFRA.

У 2013 році одночасно з конгресом будуть проходити 20-й Всесвітній форум редакторів, на якому розглядатимуться інноваційні тенденції журналістики і принципи роботи редакцій, а також 23-й Всесвітній форум рекламної справи, спікери якого обговорять успішні стратегії збільшення рекламних прибутків від цифрових і друкованих продуктів.

Серед заявлених учасників 65-го Всесвітнього газетного конгресу, зокрема, Джон Стекхаус (John Stackhouse), редактор The Globe and Mail, Каспар де Боно (Caspar de Bono), керуючий директор B2B, Financial Times, Ахмет Делмен (Ahmet Dalman), віце-президент Hurriyet Group, редактор Wired Девід Ровен (David Rowan), а також редактор El Pais Хав’єр Морено (Javier Moreno).

Попередній 64-й Всесвітній газетний конгрес і 19-й Форум редакторів відбувся у Києві 2-5 вересня 2012 року. Його відвідали більше тисячі представників авторитетних світових ЗМІ. Організатором заходу щорічно виступає WAN-IFRA, Всесвітня асоціація видавців газет і новин. З українського боку Конгрес приймали Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП) і Український інститут розвитку медіа (UMDI).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Global Nation Inquirer.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду