Костянтин Еггерт залишить посаду головреда «Коммерсантъ FM»

00:00,
5 Липня 2013
1068

Костянтин Еггерт залишить посаду головреда «Коммерсантъ FM»

00:00,
5 Липня 2013
1068
Костянтин Еггерт залишить посаду головреда «Коммерсантъ FM»
Головний редактор «Коммерсантъ FM» залишить свою посаду 8 липня. Про це повідомляється в Twitter’і радіостанції.

Також у Twitter’і «Коммерсантъ FM» повідомляється, що фактичним керівником радіостанції стане віце-президент ВД «Коммерсантъ» з радіо Марія Комарова, а Костянтин Еггерт залишиться працювати на радіо заступником головного редактора. Причини таких кадрових рішень не пояснюються.

Під час бесіди з Lenta.Ru Еггерт припустив, що керівництво видавничого дому намагалося усунути дублювання функцій в управлінні, яке виникло в березні 2013 року після призначення Комарової.

Запуск «Коммерсантъ FM» відбувся у березні 2010 року. Перший головний редактор радіостанції Дмитро Солопов залишив свою посаду влітку 2012 року, щоб сконцентруватися на власному рекламному бізнесі. Попередник Еггерта Олексій Воробйов, котрий очолив радіо у серпні 2012 року, звільнився у березні 2013-го з особистих причин.

Костянтин Еггерт очолював «Коммерсантъ FM» з березня 2013 року. До цього він працював оглядачем у ВД «Коммерсантъ», протягом семи років очолював московське бюро BBC, був співробітником радіо «Эхо Москвы» і газети «Известия».

Марія Комарова у минулому працювала прес-секретарем губернатора Саратовської області Павла Іпатова. Також вона працювала віце-мером Саратова з ідеології, але у 2006 році була змушена залишити цю посаду, на чому наполягла обласна прокуратура. Звільнення Комарової пов’язували із відставкою її чоловіка Івана Лобанова – голови регіонального виконкому «Единой России», пізніше – депутата Держдуми п’ятого скликання. ЗМІ називали Лобанова протеже В’ячеслава Володіна, першого заступника голови Адміністрації президента РФ. Зараз Лобанов обіймає посаду заступника керівника Апарату уряду РФ.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: PST Agency.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду