Головредом радіостанції «Коммерсант FM» став Костянтин Еггерт

00:00,
5 Березня 2013
1157

Головредом радіостанції «Коммерсант FM» став Костянтин Еггерт

00:00,
5 Березня 2013
1157
Головредом радіостанції «Коммерсант FM» став Костянтин Еггерт
Міжнародний оглядач «Коммерсантъ FM» Костянтин Еггерт призначений виконуючим обов’язки головного редактора радіостанції. Про це виданню Lenta.Ru повідомив шеф-редактор «Коммерсантъ-Холдингу» і головний редактор газети «Коммерсантъ» Михайло Михайлин.

«Сьогодні Костянтину Еггерту було зроблено офіційну пропозицію, і він її прийняв», – розповів Михайло Михайлин. Шеф-редактор холдингу пояснив, що Еггерт був призначений виконуючим обов’язки керівника радіостанції за правилами видавничого дому. Через три місяці Еггерт вступить на посаду головного редактора «Коммерсантъ FM».

Костянтин Еггерт також підтвердив своє призначення у Twitter, написавши, що розпочне виконувати свої обов’язки з 11 березня.

До роботи у «Коммерсантъ FM» Костянтин Еггерт був віце-президентом компанії ExxonMobil Russia, також протягом семи років він очолював московське бюро російської служби BBC (з жовтня 2002 до лютого 2009 року). У 2008 році Еггерт був удостоєний Ордена Британської імперії. До BBC Еггерт працював на радіо «Эхо Москвы», а також у газеті «Известия».

Як повідомляла «Телекритика», 4 березня звільнився головний редактор «Коммерсант FM» Олексій Воробйов. Перед цим стало відомо про ще одну гучну відставку: Михайло Котов залишив посаду головного редактора інтернет-видання «Газета.Ru».

5 березня стало відомо, що ВД «Коммерсантъ» залишив директор інформаційного центру «Коммерсанта» Михайло Лукін.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Генадій Гуляєв/«Коммерсантъ».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду