Ukraїner запустив новий ютуб-канал, присвячений військовій тематиці

Ukraїner запустив новий ютуб-канал, присвячений військовій тематиці

14:50,
25 Липня 2024
891

Ukraїner запустив новий ютуб-канал, присвячений військовій тематиці

14:50,
25 Липня 2024
891
Ukraїner запустив новий ютуб-канал, присвячений військовій тематиці
Ukraїner запустив новий ютуб-канал, присвячений військовій тематиці
У проєкті розповідають історії українських військових, які після повернення з фронту адаптовуються до цивільного життя та допомагають у цьому іншим.

Ukraїner започаткував новий ютуб-канал «Ukraїner W», присвячений військовій тематиці. На каналі, зокрема, з'являтимуться  мультимедійні історії з інтерв’ю українських військових, які після повернення з фронту адаптовуються до цивільного життя та допомагають у цьому іншим, повідомила редакція у фейсбуці.

«Для військових повернення з війни, хай яке бажане, — це часто нове випробування, адже цивільне життя може бути для них повне викликів. Тож один із проявів поваги і вдячності тих, хто в тилу — розуміти й підтримувати ветеранів і ветеранок, аби зберігати єдність суспільства», — зазначили автори проєкту.

У першому епізоді «Він бився під Марафоном» представлені історії п’яти ветеранів:

Руслани Данілкіної, яка пішла на війну доброволицею і була операторкою-зв’язківицею, а після поранення і протезування допомагає військовослужбовцям реабілітовуватися у центрі Superhumans;

Гліба Стрижка — морського піхотинця, який пережив російський полон, а тепер у команді Veteran Hub допомагає воїнам адаптуватися до цивільного життя;

Олександра Будька, який на війні був мінометником, а після тяжкої травми й відновлення став співавтором ютуб-шоу про інклюзивність «Відвал ніг, або All інклюзив», щоб розвивати безбар’єрність у країні, а також написав книжку про свій військовий досвід;

Ігоря Безкаравайного, заступника міністра економіки з питань гуманітарного розмінування в Україні в цивільному житті та механіка-водія на війні, який розповів, чому після поранення й демобілізації відділився від ветеранської спільноти;

Юрка Вовкогона — культурного менеджера, який пережив численні поранення й наразі проходить реабілітацію, а також рефлексує свій військовий досвід через мистецтво.

Фото: Ukraїner / фейсбук

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду