Facebook хоче стати ближчим до телебачення

00:00,
15 Жовтня 2013
935

Facebook хоче стати ближчим до телебачення

00:00,
15 Жовтня 2013
935
Facebook хоче стати ближчим до телебачення
На конференції з питань телевізійної індустрії MIPCOM, що відбулася в Канн минулого тижня, віце-президент Facebook з питань партнерства Ден Роуз (Dan Rose) виклав певні стратегічні плани компанії.

Один з них – тісніше партнерство з телебаченням.

«Соціальні медіа стали невід’ємною частиною телебачення. Всюди, куди не глянь видно, як Facebook, Instagram та Twitter інтегрувалися у життя телебачення», - передає Guardian слова Роуз, який представив бажання компанії отримати мандат соціального партнера для мовників і продюсерів.

«Не дивно, що у прайм-тайм години багато основних тем стосуються телебачення», - підкреслив Роуз. На підтвердження він представив наступні цифри: 9 млн. «взаємодій» щодо останніх нагород MTV (включно із «лайками», поширеннями та коментарями)  там 125 млн. «взаємодій» навколо теми фінальних ігр NBA раніше цього року.  

Представник Facebook також повідомив, що соціальна мережа буде розвивати можливості для вживання хештегів, які почали діяти у мережі з червня цього року.

«Хештеги стали частиною спілкування в інтернеті, і тепер – це частина Facebook. Скоро ми також будемо висвітлювати основні, трендові теми», - сказав Роуз.

Тепер, відколи дві великі соціальні мережі використовують хештеги - Facebook і Twitter – Роуз сподівається, що все більше мовників використовуватиме офіційні хештеги в ефірі, а також користуватиметься послугами двох прикладних програмних інтерфейсів (API), представлених компанією раніше, і які допомагають проаналізувати активність користувачів у Facebook.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
bgr.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду