Youtube тестує приховані коментарі у додатку для Android

Youtube тестує приховані коментарі у додатку для Android

12:11,
21 Червня 2019
3920

Youtube тестує приховані коментарі у додатку для Android

12:11,
21 Червня 2019
3920
Youtube тестує приховані коментарі у додатку для Android
Youtube тестує приховані коментарі у додатку для Android
Автори:
На основі відгуків користувачів у компанії зроблять висновок, чи поширювати це нововведення на всі регіони.

YouTube тестує приховані коментарі у додатку платформи на Android. Тепер коментарів там не видно, а щоб побачити їх, користувачеві треба натиснути кнопку «Comments». Щоправда, таке нововведення доступне поки що тільки в Індії. Про це повідомляє The Verge.

«Нарешті YouTube зрозумів очевидне: коментарі здебільшого погані, і ви не повинні їх читати. Наразі він тестує нову версію програми для Android, яка приховує коментарі, якщо ви не натискаєте кнопку, щоб відкрити їх. Однак нововведеня доступне поки лише в Індії», — пише видання.

Зазвичай коментарі відкриваються при скролінгу сторінки. Під час тестування коментарі приховані під спеціальною вкладкою. Таким чином, зайшовши на сторінку, користувач зможе вибрати, хоче він читати думки інших користувачів про ролику чи ні. Нижче будуть відображатися рекомендовані відео.

Видання The Verge звернулося до YouTube за коментарем про те, чи очікувати такі самі зміни у додатку для Android в інших регіонах та чи будуть вводити такі зміни для iOS, на десктопі та інших пристроях.

Представник YouTube відповів виданню наступною заявою:

«Ми завжди експериментуємо зі способами, які допоможуть людям легше знаходити, переглядати, обмінюватися та взаємодіяти з відео, які мають найбільше значення для них. Ми тестуємо кілька різних варіантів відображення коментарів на сторінці перегляду. Це один з багатьох невеликих експериментів, які ми постійно виконуємо на YouTube, і ми розглянемо зміни на основі зворотного зв'язку від цих експериментів».

Нагадаємо, раніше ми писали, що YouTube оновить якість тисячі культових відеокліпів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Verge
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду