ms.detector.media
MediaSapiens
The Verge
21.06.2019 12:11
Youtube тестує приховані коментарі у додатку для Android
Youtube тестує приховані коментарі у додатку для Android
На основі відгуків користувачів у компанії зроблять висновок, чи поширювати це нововведення на всі регіони.

YouTube тестує приховані коментарі у додатку платформи на Android. Тепер коментарів там не видно, а щоб побачити їх, користувачеві треба натиснути кнопку «Comments». Щоправда, таке нововведення доступне поки що тільки в Індії. Про це повідомляє The Verge.

«Нарешті YouTube зрозумів очевидне: коментарі здебільшого погані, і ви не повинні їх читати. Наразі він тестує нову версію програми для Android, яка приховує коментарі, якщо ви не натискаєте кнопку, щоб відкрити їх. Однак нововведеня доступне поки лише в Індії», — пише видання.

Зазвичай коментарі відкриваються при скролінгу сторінки. Під час тестування коментарі приховані під спеціальною вкладкою. Таким чином, зайшовши на сторінку, користувач зможе вибрати, хоче він читати думки інших користувачів про ролику чи ні. Нижче будуть відображатися рекомендовані відео.

Видання The Verge звернулося до YouTube за коментарем про те, чи очікувати такі самі зміни у додатку для Android в інших регіонах та чи будуть вводити такі зміни для iOS, на десктопі та інших пристроях.

Представник YouTube відповів виданню наступною заявою:

«Ми завжди експериментуємо зі способами, які допоможуть людям легше знаходити, переглядати, обмінюватися та взаємодіяти з відео, які мають найбільше значення для них. Ми тестуємо кілька різних варіантів відображення коментарів на сторінці перегляду. Це один з багатьох невеликих експериментів, які ми постійно виконуємо на YouTube, і ми розглянемо зміни на основі зворотного зв'язку від цих експериментів».

Нагадаємо, раніше ми писали, що YouTube оновить якість тисячі культових відеокліпів.

ms.detector.media