Чи може відсутність акаунту у соцмережах бути ознакою психічних розладів? [думка експерта]

00:00,
31 Липня 2012
1136

Чи може відсутність акаунту у соцмережах бути ознакою психічних розладів? [думка експерта]

00:00,
31 Липня 2012
1136
Чи може відсутність акаунту у соцмережах бути ознакою психічних розладів? [думка експерта]
Німецький психолог Крістоф Мюллер звернув увагу на те, що у норвезького терориста Андерса Брейвіка та Джеймса Холмса, котрий вбив під час прем’єри фільму The Dark Knight Rises у кінотеатрі міста Аврора, США 12 глядачів та поранив принамні 48, не було акаунтів у соцмедіа.

Чи існує зв’язок між психічними розладами та відсутністю акаунтів у соціальних мережах – розмірковує Вадим Дубнов у програмі «200 слов про...».

Мюллер пропонує вважати відсутність акаунтів у соцмережах ознакою асоціальності. Втім, це може бути простим співпадінням – розмірковує Вадим Дубнов.

«Інтернет нічого не змінив – ні в людях, ні в десяти заповідях. Він, як і будь-яка революція, просто відкрив перед ними можливість проявити себе – і часто, як це буває з людьми, не найкращим чином», – відзначає автор програми.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Кадр з програми «200 слов про...»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду