Твіт Обами про освіту лідирує на Карті політичної активності від Twitter

00:00,
5 Листопада 2012
1300

Твіт Обами про освіту лідирує на Карті політичної активності від Twitter

00:00,
5 Листопада 2012
1300
Твіт Обами про освіту лідирує на Карті політичної активності від Twitter
Візуалізація американських виборів від Twitter.

Пост Барака Обами (Barack Obama, @BarackObama) від 7 вересня 2012 року з суттєвим відривом лідирує на Карті політичної активності, спецпроекті, який Twitter запустив перед виборами у США.

Ось ці слова: «Жодна родина не повинна відкладати на потім написання листа про прийом до коледжу через те, що у них немає грошей».

Згідно з даними Twitter, загалом твіти Мітта Ромні (Mitt Romney, @Mitt Romney) поступаються у популярності постам Обами. При цьому Twitter-акаунт Обами має 21,722 млн фолловерів, а акаунт Ромні – 1,680 млн.

Серед всіх постів Ромні найбільше його прихильникам сподобався твіт від 11 вересня 2012 року: «У цей найбільш сумний день Америка об’єднана під захистом Бога, і перебуває у пошуках свободи та миру як вдома, так і в усьому світі».

Карта політичної активністі від Twitter – інтерактивний проект, що дозволяє переглянути, які меседжі від кандидатів виявилися найбільш або найменш ефективними у тому чи іншому штаті Америки.

Популярність повідомлень Обами можна переглянути, натиснувши на рейтинг його «синіх» твітів ліворуч, «червоний» рейтинг твітів Ромні – праворуч.

Чим інтенсивніше зафарбовано той чи інший штат, тим більш популярним виявився певний твіт серед його мешканців.

Згідно з оприлюдненим наприкінці серпня дослідженням Pew Research Center, кандидати на посаду президента США активно використовують соціальні медіа у своїх передвиборчих кампаніях. Демократи та республіканці у рівній мірі зацікавлені в підвищенні лояльності інтернет-аудиторії напередодні виборів, проте по-різному досягають цієї мети.

Якби у виборах був етап із визначення найактивнішого користувача новітніх технологій, ним би став Барак Обама, котрий вже розмістив у соцмедіа контенту більше, аніж його конкурент, особливо це стосується Twitter, зауважували тоді аналітики Pew Research Center.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Twitter Political Engagement Map.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду