Найбільш активні інтернет-покупці – у Великобританії [дослідження]

00:00,
14 Грудня 2012
1384

Найбільш активні інтернет-покупці – у Великобританії [дослідження]

00:00,
14 Грудня 2012
1384
Найбільш активні інтернет-покупці – у Великобританії [дослідження]
Британський медіарегулятор Ofcom прозентував результати свого останнього дослідження інтернет-ринків.

Ofcom вивчав 17 країн із найбільш розвинутими інтернет-ринками. За даними дослідження, британці є найбільш активними інтернет-покупцями.

Покупці з Великобританії, повідомляє Ofcom, у 2011 році витрачали на інтернет-покупки у середньому £1083 (близько $1748) на рік, що на 14% більше, аніж у 2010-му.

На другому місці опинилися користувачі з Австралії, які витрачають на інтернет-покупки у середньому £842 (близько $1360) на рік. На третьому – Швеція, користувачі якої витрачають на придбання товарів в інтернеті у середьньому £747 (близько $1205) на рік.

Ofcom також відзначає зростаючу тенденцію до відвідування інтернет-магазинів за допомогою смартфонів. 23,1% британських користувачів смартфонів використовують свої гаджети, щоб відвідувати сайти інтернет-магазинів. За цим показником, йдеться у дослідженні компанії, Великобританія – на першому місці серед п’яти європейських країн із найбільшими інтернет-ринками, на другому місці Німеччина із показником 22,6%.

У звіті Ofcom також повідомляється, що Великобританія, зокрема, має достатньо високий показник проникнення смартфонів (58%), у той час як проникнення планшетів в країні складає 19%.

15% британських глядачів мають телевізор, сумісний з інтернетом, у Франції цей показник також складає 15%, у США – 10%. Середньостатистичний британський глядач дивиться ТБ близько 242 хвилин на день, американський – 293 хвилини, італійський – 253 хвилини. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ldywdele
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду