Україна – на шостому місці за кількістю фото у «Wiki любить пам’ятки-2012»

00:00,
20 Вересня 2012
1009

Україна – на шостому місці за кількістю фото у «Wiki любить пам’ятки-2012»

00:00,
20 Вересня 2012
1009
Україна – на шостому місці за кількістю фото у «Wiki любить пам’ятки-2012»
Українська спільнота активно бере участь у конкурсі.

Загальна кількість фотографій пам’яток від України перевищила 8,9 тис., таким чином Україна опинилася на шостому місці за цим показником, випередивши Індію, повідомляється у блозі конкурсу.

На момент написання матеріалу завантажених фотографій було вже більше 9 тис.

Близько двох тижнів тому Україна ще була на дев’ятому місці за кількістю завантажених фотографій із 1500 завантажених фото, а лідерство утримували іспанці, завантаживши бфльше 7,5 тис. фото.

Долучитися до фотоконкурсу «Wiki любить пам’ятки-2012» можуть всі бажаючі. Для цього необхідно зареєструватися у Вікісховищі і завантажити фотографії пам’яток.

Міжнародний конкурс Wiki Loves Monuments був заснований 2010 року нідерландськими редакторами Wikipedia, які запропонували своїм співвітчизникам фотографувати пам’ятки культурної спадщини Нідерландів.

Україна бере участь у міжнародному конкурсі Wiki Loves Monuments вперше.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Wiki loves monuments
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду