О боже, прадідусь знайшов бабчин твітер!

00:00,
27 Квітня 2011
1380

О боже, прадідусь знайшов бабчин твітер!

00:00,
27 Квітня 2011
1380
О боже, прадідусь знайшов бабчин твітер!
  Social Media Citizens зібрали несподівану статистику з соцмереж.  

 

Ландшафти соціальних медіа змінюються дуже швидко, бо багато користувачів приєднуються до них щодня. І часто це не ті, кого ви очікували там побачити. Статистика з Yougov.org дозволяє побачити несподіваний бік соцмережевої революції.

 

6 із 10 користувачів фейсбука логіняться на сайті більш ніж раз на день, і чим вони молодші, тим частіше логіняться.

 

Чоловіки люблять твітер та ютуб більше, ніж жінки.

 

Соцмережі останні два роки старішають прискореними темпами: понад 40% користувачів віком за 55 років були зареєстровані у цей час.

 

28% користувачів фейсбука старші за 55 років.

 

Чоловіки та молодь більше коментують і спілкуються у соцмережах, інформація звідти більше впливає на них, ніж на жінок, особливо старших.

 

З користувачів віком 18-24 роки 62% спілкуються, коментуючи одне одного. З користувачів, старших 55 років – лише 32%.

 

У соцмедіа чоловіки розмовляють і споживають інформацію стосовно спорту, газет, радіо, фінансових послуг та музики. Жінок цікавлять переважно мода, краса та їжа.

 

«Медіаграмотність»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
idividi.com.mk
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду