Twitter наповнив стрічку фото та відео

00:00,
30 Жовтня 2013
1073

Twitter наповнив стрічку фото та відео

00:00,
30 Жовтня 2013
1073
Twitter наповнив стрічку фото та відео
Починаючи з 29 жовтня, стрічка у соціальній мережі перестане бути переважно набором коротких повідомлень. Відтепер з фото та відео Twitter більше нагадує Facebook.  

Про потенційні зміни в роботі ресурсу мікроблогів MediaSapiens писав на початку осені. Таким чином, Twitter намагається наблизитися до свого найближчого конкурента Facebook, привабити більше користувачів і головне – рекламодавців.

«Чудові моменти, які ти поширюєш у Twitter стануть ще кращими з фотографіями та відеороликами від Vine. Ці насичені «твіти» зроблять твоїх фолловерів ближчими до того, що відбувається і дадуть відчуття присутності поряд», - надихає на позитивне сприйняття нововведення презентаційний пост у блозі компанії.

Таким чином центральним і основним меседжем у мережі стануть зображення. Twitter дозволяє поширювати фото і відео із ресурсу Vine.

Щоби роздивитися фотографію чи прокрутити відео, достатньо просто торкнутися зображення.

Одного доторку також достатньо, щоби відповісти, перетвітити чи відзначити пост як улюблений, не залишаючи стрічку.

Як це працює, показує презентаційний ролик.

Нововведення вступає в силу як онлайн, так і в додатках на iPhone та Android. Останні дозволяють відімкнути показ фото, веб-версія цього не передбачає.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
twittermania.nl
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду