Скільки текстів щодня публікують американські газети? (дослідження)

Скільки текстів щодня публікують американські газети? (дослідження)

12:05,
1 Червня 2016
3339

Скільки текстів щодня публікують американські газети? (дослідження)

12:05,
1 Червня 2016
3339
Скільки текстів щодня публікують американські газети? (дослідження)
Скільки текстів щодня публікують американські газети? (дослідження)
Автори:
Велика редакція - іще не запорука такої ж великої кількості унікального контенту. The Washington Post зі штатом в 700 співробітників публікує близько 500 текстів щодня. Водночас, The New York Times із 1300 працівниками редакції створює лише 230 власних текстів за день.

The Washington Post публікує в середньому 1200 текстів, зображень та відео щодня., пише The Atlantic.

Це більше, ніж одна новина кожні дві хвилини.  Але тут є нюанс - ця статистика включає і матеріали, написані журналістами The Post, і тексти, отримані за підпискою від інформагентств і, відповідно, вони написані іншими редакціями. Власне колектив The Post створює близько 500 текстів щодня.

« The New York Times публікує приблизно 150 статей в день (період: понеділок-субота), 250 статей в неділю і 65 повідомлень в блозі в день», - розповіла прес-секретарка  Даніель Роадес Ха. «NYT публікує 330 базових зображень щомісяця, а також близько 120 інтерактивних матеріалів: які включають в себе мультимедійні, інтерактивні графіки і великі статичні графіки». Виходить близько 15 мультимедійних матеріалів щодня.

В сумі, The New York Times щодня публікує близько 230 одиниць контенту, що включає тексти, графіки, інтерв'ю, і публікації у блозі. Це число зросло більш ніж на 35 відсотків за останні роки. У 2010 році газета публікувала близько 170 одиниць контенту в день: близько 150 в будні дні і близько 300 в неділю.

Збільшення обсягів онлайн-контенту ніяк не вплинуло на обсяг новин для паперової версії. «Найкраще мірило для новин у паперовій версії - це скільки простору для них відведено на шпальтах. А цей простір залишається незмінним з 2010 року», - розповіла Роадес Ха.

Але статистика NYT не включає в себе новини інформагентств, на відміну від The Washington Post. The Times щодня публікує кілька сотень новин з Associated Press або інших онлайн-підписок. 

Співвідношення у The Wall Street Journal інакше. Онлайн контент WSJ більш близький до того контенту, який йде в друковану газету. Видання публікує лише 240 текстів щодня. Це включає і онлайн, і друк.

Кількість матеріалів у The Wall Street Journal знизилась більш помітно, ніж у інших виданнях.  П'ять років тому, газета публікувала близько 325 текстів за день. Прес-секретарка видання пояснила падіння обсягу контенту тим, що газета об’єднала свій відділ новин з інформагентством Dow Jones у 2013 році.

Як ці поважні видання виглядають у порівнянні з чимось новішим -  як Buzzfeed, наприклад?

BuzzFeed опублікував у квітні  6,365 текстів та 319 відео - або близько 222 одиниць контенту в день. І обсяг контенту швидко зростає. Якщо порівнювати квітень до квітня, то в 2015 році Buzzfeed.com опублікував  5,271 текстів та 205 відео. У квітні  2012 року - 914 текстів та 10 відео. 

Окрім того, цікаво порівняти кількість співробітників цих редакцій. В редакції The New York Times працює близько 1300 осіб. Станом на 2014 рік, в The Wall Street Journal прцює 1 800 співробітників (хоча ця цифра включає в себе персонал інформагентства Dow Jones). The Washington Post має більш ніж 700 співробітників редакції. BuzzFeed має більш ніж 460.

Нагадаємо, згідно з дослідженням Європейської обсерваторії журналістики (EJO) , користувачі смартфонів проводять за читанням довгих статей удвічі більше часу, ніж за читанням коротких новинних текстів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Atlantic
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду