ms.detector.media
MediaSapiens
The Atlantic
01.06.2016 12:05
Скільки текстів щодня публікують американські газети? (дослідження)
Скільки текстів щодня публікують американські газети? (дослідження)
Велика редакція - іще не запорука такої ж великої кількості унікального контенту. The Washington Post зі штатом в 700 співробітників публікує близько 500 текстів щодня. Водночас, The New York Times із 1300 працівниками редакції створює лише 230 власних текстів за день.

The Washington Post публікує в середньому 1200 текстів, зображень та відео щодня., пише The Atlantic.

Це більше, ніж одна новина кожні дві хвилини.  Але тут є нюанс - ця статистика включає і матеріали, написані журналістами The Post, і тексти, отримані за підпискою від інформагентств і, відповідно, вони написані іншими редакціями. Власне колектив The Post створює близько 500 текстів щодня.

« The New York Times публікує приблизно 150 статей в день (період: понеділок-субота), 250 статей в неділю і 65 повідомлень в блозі в день», - розповіла прес-секретарка  Даніель Роадес Ха. «NYT публікує 330 базових зображень щомісяця, а також близько 120 інтерактивних матеріалів: які включають в себе мультимедійні, інтерактивні графіки і великі статичні графіки». Виходить близько 15 мультимедійних матеріалів щодня.

В сумі, The New York Times щодня публікує близько 230 одиниць контенту, що включає тексти, графіки, інтерв'ю, і публікації у блозі. Це число зросло більш ніж на 35 відсотків за останні роки. У 2010 році газета публікувала близько 170 одиниць контенту в день: близько 150 в будні дні і близько 300 в неділю.

Збільшення обсягів онлайн-контенту ніяк не вплинуло на обсяг новин для паперової версії. «Найкраще мірило для новин у паперовій версії - це скільки простору для них відведено на шпальтах. А цей простір залишається незмінним з 2010 року», - розповіла Роадес Ха.

Але статистика NYT не включає в себе новини інформагентств, на відміну від The Washington Post. The Times щодня публікує кілька сотень новин з Associated Press або інших онлайн-підписок. 

Співвідношення у The Wall Street Journal інакше. Онлайн контент WSJ більш близький до того контенту, який йде в друковану газету. Видання публікує лише 240 текстів щодня. Це включає і онлайн, і друк.

Кількість матеріалів у The Wall Street Journal знизилась більш помітно, ніж у інших виданнях.  П'ять років тому, газета публікувала близько 325 текстів за день. Прес-секретарка видання пояснила падіння обсягу контенту тим, що газета об’єднала свій відділ новин з інформагентством Dow Jones у 2013 році.

Як ці поважні видання виглядають у порівнянні з чимось новішим -  як Buzzfeed, наприклад?

BuzzFeed опублікував у квітні  6,365 текстів та 319 відео - або близько 222 одиниць контенту в день. І обсяг контенту швидко зростає. Якщо порівнювати квітень до квітня, то в 2015 році Buzzfeed.com опублікував  5,271 текстів та 205 відео. У квітні  2012 року - 914 текстів та 10 відео. 

Окрім того, цікаво порівняти кількість співробітників цих редакцій. В редакції The New York Times працює близько 1300 осіб. Станом на 2014 рік, в The Wall Street Journal прцює 1 800 співробітників (хоча ця цифра включає в себе персонал інформагентства Dow Jones). The Washington Post має більш ніж 700 співробітників редакції. BuzzFeed має більш ніж 460.

Нагадаємо, згідно з дослідженням Європейської обсерваторії журналістики (EJO) , користувачі смартфонів проводять за читанням довгих статей удвічі більше часу, ніж за читанням коротких новинних текстів.

ms.detector.media