Сторінка «404. Page Not Found» розповість про зниклих безвісти дітей

00:00,
28 Вересня 2012
1114

Сторінка «404. Page Not Found» розповість про зниклих безвісти дітей

00:00,
28 Вересня 2012
1114
Сторінка «404. Page Not Found» розповість про зниклих безвісти дітей
У рамках нового європейського проекту власникам сайтів пропонується розмістити на неіснуючих сторінках «404. Page Not Found» інформацію про зниклих безвісти дітей, повідомляє BBC.

Ініціаторами проекту Not Found виступили організації Missing Children Europe, Child Focus, Європейська федерація з питань захисту прав зниклих безвісти дітей і дітей, котрі потрапили у сексуальний полон (European Federation for Missing and Sexually Exploited Children) та декілька інших єверопейських організацій.

Not Found пропонує власникам сайтів покращити свою сторінку 404, вставивши туди інформацію про зниклих безвісти дітей. Долучитися до проекту можна на його офіційному сайті.

Участь у проекті взяли вже більше 480 сайтів, відзначає BBC.

Прес-секретар  Child Focus Маріс Роланд (Maryse Roland) відзначила, що оголошення можуть бути присвячені як дітям, котрі зникли нещодавно, так і тим, які перебувають у розшуку тривалий час.

«Цей проект дозволить нам ще раз привернути увагу до дітей, інформації про місцезнаходження яких не було вже багато років. Є ризик, що про цих дітей можуть забути», – зауважила Маріс Роланд

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Всі фото: Not Found.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду