Російським підліткам хочуть заборонити користуватися публічним Wi-Fi

00:00,
4 Жовтня 2012
1162

Російським підліткам хочуть заборонити користуватися публічним Wi-Fi

00:00,
4 Жовтня 2012
1162
Російським підліткам хочуть заборонити користуватися публічним Wi-Fi
Автором подібної рекомендації виступив Роскомнагляд. Хто і як перевірятиме вік дітей у публічних місцях – поки що не пояснили, пише газета «Ведомости».

Вчора на нараді із представниками інтернет-ЗМІ заступник керівника Роскомнагляду Максим Ксензов, посилаючись на закон «Про захист дітей від інформації, яка може зашкодити здоров’ю чи (або) розвитку» (вступив у дію з 1 вересня) заявив, що користувачі молодше 18 років не повинні мати доступу до публічного Wi-Fi-інтернету.

Роскомнагляд підготує рекомендації щодо запровадження вікового обмеження на надання послуг Wi-Fi у громадських місцях, зауважив представник служби Володимир Піков.

Хто і як буде відстежувати вік користувачів, у Роскомнагляді ще не вирішили.

«Можливо, це відбуватиметься так само, як і з продажем алкоголю: якщо продавець має сумніви щодо віку покупця, він просить пред’явити паспорт», – відзначив Піков.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Venturebeat
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду