YouTubeKids став доступним в Україні

YouTubeKids став доступним в Україні

13:59,
21 Лютого 2019
2795

YouTubeKids став доступним в Україні

13:59,
21 Лютого 2019
2795
YouTubeKids став доступним в Україні
YouTubeKids став доступним в Україні
Автори:
Компанія Google відкрила для своїх українських клієнтів доступ дитячого відеохостингу YouTube Kids.

"З моменту запуску в США чотири роки тому YouTube Kids став одним із найпопулярніших сервісів для дітей, і від сьогодні YouTube Kids стає доступним і в Україні", — зазначається в офіційному блозі Google Україна.

Сервіс орієнтований на дітей віком від 3 до 12 років. Додаток можна безкоштовно завантажити на телефон, планшет або використовувати на великому екрані за допомогою ChromeCast, Apple TV, ігрових приставок та Smart TV. Маленькому користувачеві не потрібен особистий акаунт, адже в додатку неможливо завантажувати відео або коментувати його — лише переглядати.

Інтерфейс YouTube Kids адаптований для дитячого користування. Сервіс автоматично фільтрує і рекомендує контент, а також надає батькам можливість контролювати те, що дивляться їхні діти. Регулювати можна і час перегляду контенту — сервіс пропонує для цього спеціальний таймер.

На сьогодні додаток YouTube Kids доступний у більш ніж 60 країнах по всьому світі.

Нагадаємо, що вже наступного тижня Youtube пом’якшить систему покарань для тих користувачів, які порушили правила відеохостингу.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Cnet
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду