YouTube запустив окрему версію для дітей

YouTube запустив окрему версію для дітей

10:06,
24 Лютого 2015
5599

YouTube запустив окрему версію для дітей

10:06,
24 Лютого 2015
5599
YouTube запустив окрему версію для дітей
YouTube запустив окрему версію для дітей
Автори:
Вона має назву YouTube Kids і вже доступна для завантаження на App Store та Google Play.

Про це пише Mashable.

Нова версія YouTube розрахована лише для мобільних пристроїв на iOS та Android. Завдяки їй діти можуть дивитися відео, підібрані спеціально для їхнього віку.

Як зазначає Mashable, для батьків відеосервіс завжди був суперечливою платформою. На ньому існував дитячий контент, але він не передбачав жодних ефективних шляхів управління звичками малюка.

YouTube Kids натомість сканує весь контент і обирає той, що підходить маленьким користувачам. Віковий ценз Google не встановлює, однак зазначає, що потенційними глядачами є 3 і 4-річні.

Новий додаток пропонує функцію батьківського контролю. Для цього існує випадковий код блокування програми, який змінюється щоразу, коли дорослий клікає на відповідну іконку. Додаток показує код та озвучує цифри. Це означає, що YouTube Kids розрахований на тих, хто ще не навчився читати і не знає цифр.

Крім цього, батьківський контроль передбачає наявність вбудованого таймера. Після того, як сплив час, відео перестає програватися, і додивитися його можна буде лише наступного дня або ж коли батьки збільшать ліміт часу. За замовчуванням, у програмі встановлено 30-хвилин перегляду, збільшити можна до 120.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
mashable.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду