Вийшла друком книжка Віталія Голубєва про ефективність для медійників

Вийшла друком книжка Віталія Голубєва про ефективність для медійників

16:20,
5 Вересня 2018
5184

Вийшла друком книжка Віталія Голубєва про ефективність для медійників

16:20,
5 Вересня 2018
5184
Вийшла друком книжка Віталія Голубєва про ефективність для медійників
Вийшла друком книжка Віталія Голубєва про ефективність для медійників
Автори:
У видавництві «Друк Волині» вийшла книжка журналіста й автора MediaSapiens Віталія Голубєва «Ефективність: книга для тих, хто працює з інформацією».

Як розповів журналіст, цільова аудиторія книги — не лише журналісти, а й редактори, контент-менеджери, прес-секретарі, піарники та маркетологи. Вона також може бути корисною педагогам.

«Читач книги “Ефективність” — не той, кому треба пояснювати, як написати статтю, —каже пан Голубєв. — Він радше цікавиться тим, як за цей самий час написати 10 статей. А потім - “витиснути” зі зробленого максимум. Соцмережі, месенджери, електронна пошта, підготовка текстів, зустрічі й наради — це те, чим живе читач моєї книги. Людина, яка працює з інформацією, яка живе в інформаційному світі. А книга — розповідає про те, як зробити це життя продуктивнішим. Бути помітним у соцмережах — і водночас не втрачати час на безглузді дискусії у Facebook. Оперативно реагувати на інформаційні виклики — і знаходити час на особисте».

У книзі «Ефективність» автор дає 96 порад-лайфхаків. Крім того, у ній опубліковано 14 окремих статей Віталія Голубєва. Книга поділена на 7 розділів: «Тайм-менеджмент», «Соціальні мережі», «Електронна пошта», «Телефонні
розмови», «Зустрічі та наради», «Робота з інформацією» та «Особиста ефективність».

Віталій Голубєв – журналіст, медіатренер, головний редактор Видавничого дому «ОГО». Керує Школою універсального журналіста, а також викладає в Національному університеті «Острозька академія». Постійний автор інтернет-видання MediaSapiens ГО «Детектора медіа». «Ефективність» — четверта книжка Віталія Голубєва. Дві перші його книги — «Школа універсального журналіста» та «Універсальна журналістика» — були адресовані людям, які починають роботу в професії, а також педагогам, які їх навчають. Третя книга, «Лайфхак для журналіста», була написана для досвідчених працівників ЗМІ.  

Замовити книжку «Ефективність» можна безпосередньо в автора, написавши йому на Facebook  або електронну пошту: vg2001@ukr.net.

Нагадаємо, нещодавно співзасновниця проекту з протидії кремлівській пропаганді StopFake Ольга Юркова написала посібник для Глобальної мережі журналістів-розслідувачів (GIJN) про те, як перевіряти інформацію.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду