У роботі сайту Ukr.net стався збій

У роботі сайту Ukr.net стався збій

10:10,
7 Березня 2024
6344

У роботі сайту Ukr.net стався збій

10:10,
7 Березня 2024
6344
У роботі сайту Ukr.net стався збій
У роботі сайту Ukr.net стався збій
Уночі з невідомих причин домен ukr.net був заблокований реєстратором.

Сайт і сервіс електронної пошти Ukr.net наразі не працюють. Станом на ранок четверга, 7 березня, всі сервіси Ukr.net виявилися недоступними.

Станом на 10:00 у користувачів не було доступу до пошти Ukr.net, сервісу погоди Sinoptik та інших ресурсів.

У компанії повідомили, що з невідомих причин домен ukr.net був заблокований реєстратором доменних імен.

«Сьогодні вночі, о 01:35, реєстратор доменних імен Network Solutions раптово і без будь-яких попереджень заблокував домен ukr.net. В результаті інтернет-користувачам стали недоступні стрічка новин UKR.NET та електронна пошта @UKR.NET», — повідомила компанія в телеграм-каналі.

Зазначено, що оперативно вирішити проблему через службу підтримки реєстратора не вдалося.

«Сподіваємось, що ми зможемо отримати більше інформації та з’ясувати причини й обставини блокування з початком робочого дня офісу американської компанії-реєстратора.

Також звернулись з проханням по допомогу до надзвичайного і повноважного посла України в США Оксани Маркарової», — зазначено у повідомленні.

Адміністратори порталу перепросили в мільйонів українських користувачів, які щодня читають новини на порталі та послуговуються сервісом електронної пошти, за ці складнощі.

Зазначимо, Ukr.net — український вебпортал, один із найпопулярніших агрегаторів новин у нашій країні. Також надає користувачам поштовий сервіс.

Відомо, що у 2019 році також був збій у роботі Ukr.net. Про це тоді повідомив головний редактор видання Internet.ua Дмитро Сізов. За його інформацією, збій стався через те, що дата-центр компанії був повністю знеструмлений.

Нагадаємо, 5 березня стався масштабний збій у роботі фейсбуку та інстаграму. Користувачі мали труднощі з доступом до соцмереж як в Україні, так і в інших країнах світу.

Фото: умовне / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Рішення
12:54 / 07.03.2024
Прописати у файлі /etc/hosts --- 212.42.75.249 www.ukr.net 212.42.75.249 mail.ukr.net 212.42.75.253 accounts.ukr.net
Alex
10:26 / 07.03.2024
Брехня, все робить
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду