LinkedIn скоротить понад 700 працівників

LinkedIn скоротить понад 700 працівників

11:45,
9 Травня 2023
1395

LinkedIn скоротить понад 700 працівників

11:45,
9 Травня 2023
1395
LinkedIn скоротить понад 700 працівників
LinkedIn скоротить понад 700 працівників
Компанія закриє застосунок InCareer, орієнтований на китайський ринок.

Соціальна мережа для пошуку і створення ділових контактів LinkedIn, що належить Microsoft, скоротить 716 працівників. Про це заявив генеральний директор компанії Раян Росланкі, повідомило ВВС.

За його інформацією, внаслідок реорганізації планують створити 250 нових робочих місць, на які зможуть претендувати працівники, котрих скоротять у відділах продажів, операцій і підтримки.

Також LinkedIn закриє застосунок InCareer, який працює на китайському ринку. Це відбудеться до 9 серпня. За словами керівника компанії, цей крок спрямований на оптимізацію її діяльності.

LinkedIn стала ще однією технологічною компанією, яка скорочує робочі місця. За останні шість місяців низка гігантів, включаючи Amazon, материнську компанію LinkedIn Microsoft і Alphabet, оголосили про звільнення, зазначило видання.

Нагадаємо, восени 2022 року компанія Microsoft звільнила приблизно тисячу працівників у низці підрозділів. 

Фото: Pixabay 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду