Microsoft не оновлюватиме OneDrive на старих комп'ютерах

Microsoft не оновлюватиме OneDrive на старих комп'ютерах

10:32,
8 Листопада 2021
1930

Microsoft не оновлюватиме OneDrive на старих комп'ютерах

10:32,
8 Листопада 2021
1930
Microsoft не оновлюватиме OneDrive на старих комп'ютерах
Microsoft не оновлюватиме OneDrive на старих комп'ютерах
Автори:
Якщо на комп’ютері неможливо оновити операційну систему до Windows 10 або Windows 11, користувачі можуть послуговуватися програмою через веб-сайт.

Компанія Microsoft повідомила, що з 1 січня 2022 року не оновлюватиме програму OneDrive на старих операційних системах — Windows 7, 8 та 8.1. З 1 березня 2022 року OneDrive перестане синхронізуватися з хмарним сховищем.

«Файли будуть синхронізуватися за допомогою програми OneDrive до 1 березня 2022 року, після чого файли перестають синхронізуватися і повинні оновлюватися за допомогою веб-програми. Що потрібно зробити? Якщо ви використовуєте одну з цих операційних систем, рекомендуємо оновити її до Windows 10 або Windows 11, щоб уникнути проблем», — йдеться в повідомленні.

Якщо на комп’ютері неможливо оновити операційну систему до Windows 10 або Windows 11, користувачі можуть «виконати архівну обробку та захистити файли, вручну завантаживши їх на веб-сайт OneDrive і продовжуючи отримувати доступ до файлів, редагувати їх та ділитися ними на всіх своїх пристроях». Водночас файли, які вже синхронізовані, будуть доступні в OneDrive.

Нагадаємо, 24 червня 2020 року компанія Microsoft офіційно представила операційну систему Windows 11, в якій велику увагу приділено спрощенню у користуванні, новому магазину Windows, а також поліпшенню продуктивності і багатозадачності. ОС також вперше буде підтримувати запуск додатків Android. Компанія Microsoft змінила свій знаменитий «синій екран смерті» (Blue Screen of Death, BSOD) на чорний у Windows 11. Нова операційна система Windows 11 вийшла 5 жовтня 2021 року. Очікується, що до середини 2022 року усі пристрої отримають оновлення до Windows 11. Microsoft підтримуватиме Windows 10 до 14 жовтня 2025 року.

Фото: IP калькулятор

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду