ms.detector.media
MediaSapiens
08.11.2021 10:32
Microsoft не оновлюватиме OneDrive на старих комп'ютерах
Microsoft не оновлюватиме OneDrive на старих комп'ютерах
Якщо на комп’ютері неможливо оновити операційну систему до Windows 10 або Windows 11, користувачі можуть послуговуватися програмою через веб-сайт.

Компанія Microsoft повідомила, що з 1 січня 2022 року не оновлюватиме програму OneDrive на старих операційних системах — Windows 7, 8 та 8.1. З 1 березня 2022 року OneDrive перестане синхронізуватися з хмарним сховищем.

«Файли будуть синхронізуватися за допомогою програми OneDrive до 1 березня 2022 року, після чого файли перестають синхронізуватися і повинні оновлюватися за допомогою веб-програми. Що потрібно зробити? Якщо ви використовуєте одну з цих операційних систем, рекомендуємо оновити її до Windows 10 або Windows 11, щоб уникнути проблем», — йдеться в повідомленні.

Якщо на комп’ютері неможливо оновити операційну систему до Windows 10 або Windows 11, користувачі можуть «виконати архівну обробку та захистити файли, вручну завантаживши їх на веб-сайт OneDrive і продовжуючи отримувати доступ до файлів, редагувати їх та ділитися ними на всіх своїх пристроях». Водночас файли, які вже синхронізовані, будуть доступні в OneDrive.

Нагадаємо, 24 червня 2020 року компанія Microsoft офіційно представила операційну систему Windows 11, в якій велику увагу приділено спрощенню у користуванні, новому магазину Windows, а також поліпшенню продуктивності і багатозадачності. ОС також вперше буде підтримувати запуск додатків Android. Компанія Microsoft змінила свій знаменитий «синій екран смерті» (Blue Screen of Death, BSOD) на чорний у Windows 11. Нова операційна система Windows 11 вийшла 5 жовтня 2021 року. Очікується, що до середини 2022 року усі пристрої отримають оновлення до Windows 11. Microsoft підтримуватиме Windows 10 до 14 жовтня 2025 року.

Фото: IP калькулятор

ms.detector.media