Компанія Apple відкрила офіційне представництво в Україні

Компанія Apple відкрила офіційне представництво в Україні

18:35,
30 Червня 2021
3203

Компанія Apple відкрила офіційне представництво в Україні

18:35,
30 Червня 2021
3203
Компанія Apple відкрила офіційне представництво в Україні
Компанія Apple відкрила офіційне представництво в Україні
Автори:
Apple планує самостійно ввозити техніку в Україну та контролювати магазини офіційних дилерів.

Американська компанія Apple відкрила офіційний офіс в Україні. Про це повідомив у Facebook міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Apple планує самостійно ввозити техніку в Україну та контролювати магазини офіційних дилерів, які надають послуги компанії в Україні. Вже більше року ми з командою в тісній співпраці з Apple як з європейським, так і з американським офісом. Разом плануємо запускати нові послуги Apple для українських користувачів», — зазначив він.

За словами Федорова, наразі триває робота, щоб адаптувати голосовий помічник Siri до української мови та покращити рекомендації Apple Music — створити окремі добірки з українськими виконавцями.

Раніше у митній службі повідомляли, що представництво Apple відкриється в Україні до кінця року.

Також компанія Apple додала кримськотатарську мову для адаптації своїх додатків.

Фото: tribuneindia.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Serhii
10:21 / 05.09.2022
На 2 вересня 2022року ситуація така. Раз 6 дзвонив по номеру 0800 509 382, крім не має, не повноваженні, ми взагалі не в України, не можем впливати, у нас немає єплстора і тому..., не можу, Вам пораджу ітд. Одним словом нічим не допомогли, шаблоне спілкування з суфлера. Якщо у Вас проблема то в них війна в Україні тому так, а то що війна і у Вас в країні у них відповідь проста "правила без виключення для всього світу", ну і звісно на закони України їм (відповідь відома багатьом).
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду