Microsoft представила нову платформу для віддаленої роботи

Microsoft представила нову платформу для віддаленої роботи

15:15,
5 Лютого 2021
1629

Microsoft представила нову платформу для віддаленої роботи

15:15,
5 Лютого 2021
1629
Microsoft представила нову платформу для віддаленої роботи
Microsoft представила нову платформу для віддаленої роботи
Автори:
Viva – частина Microsoft Teams, яка допоможе краще організувати роботу команд

Компанія Microsoft представила нову платформу для віддаленої роботи Viva, яка містить інструменти для забезпечення залучення та навчання, а також можливості для обміну знаннями в процесі роботи. Про це пише The Verge. 

Платформу запустять найближчим часом, а деякі функції почнуть діяти протягом 2021 року. Розробники вважають, що завдяки її інтеграції з інструментами  Microsoft 365 і Microsoft Teams  Viva покращить продуктивності віддаленої роботи за чотирма показниками: залученість, поліпшення емоційного стану, навчання та обмін знаннями. 

Microsoft Viva складається з декількох модулів.  

Viva Connections дозволяє отримати доступ до інформації про компанію, її новини, політики,  до корпоративних спільнот. Це інструмент внутрішньої комунікації.

Viva Insights являє собою розділ про схеми і тенденції роботи, який буде включати дані для менеджерів і керівників. Крім того, в ньому можна використовувати дані сторонніх сервісів, таких як Zoom і Workday. 

Viva Learning об'єднує всі навчальні ресурси, доступні в компанії, а також контент від Microsoft Learn і інші курси, наприклад Coursera і Skillsoft. Цей модуль для навчання. 

Viva Topics призначений для пошуку інформації всередині компанії. Інструмент використовує штучний інтелект для автоматичної організації загальнокорпоративних даних за категоріями. Сервіс автоматично створює картки, що містять інформацію про пов'язані документи та інші файли за темою, коли співробітники працюють в Microsoft 365 і Teams.

 Для забезпечення конфіденційності та безпеки Microsoft Viva використовує деідентіфікацію. Це означає, що особисті дані видно тільки співробітнику, а для менеджерів і керівників інформація генерується з узагальнених і знеособлених даних.
27 січня повідомлялося, що завдяки переходу на віддалену роботу прибутки компанії Microsoft зросли на 17%.

Фото: aroged.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду