Microsoft примусово і назавжди видаляє Flash Player з Windows 10

Microsoft примусово і назавжди видаляє Flash Player з Windows 10

12:52,
19 Лютого 2021
1233

Microsoft примусово і назавжди видаляє Flash Player з Windows 10

12:52,
19 Лютого 2021
1233
Microsoft примусово і назавжди видаляє Flash Player з Windows 10
Microsoft примусово і назавжди видаляє Flash Player з Windows 10
Автори:
Оновлення в браузері завантажується автоматично, але не впливає на будь-які версії програмного забезпечення, встановлені користувачами власноруч

Microsoft почала поетапне розгортання оновлення для операційної системи Windows 10, яке назавжди видаляє Adobe Flash Player. Про це пише портал Windows Latest

Згідно повідомлення, оновлення з'явиться в усіх користувачів і буде встановлено в обов'язковому порядку в найближчі тижні.  

Видання пише, що оновлення завантажується автоматично, коли ми натискаємо кнопку «Перевірити наявність оновлень». Раніше компанія лише пропонувала встановити цей апдейт вручну з каталогу оновлень. При цьому сказано, що в подальшому повернутися Flash Player, який використовувався більше 10 років, вже не вдасться, оскільки оновлення блокує повторну установку цього компонента. 

Microsoft уже підтвердила, що деякі компоненти Flash можуть і надалі знаходитись на вашому комп’ютері через сторонні програми. При цьому патч, призначений для видалення Flash Player, встановлюється лише корпорацією Microsoft і він не впливає на будь-які версії програмного забезпечення, встановлені користувачами вручну. 

Microsoft оголосила в 2017 році, що технологія Adobe Flash Player застаріла, а в грудні 2020 року було припинено офіційну підтримку плеєра. Користувачі почали отримувати попередження про це ще на початку 2020 року. З 12 січня 2021 року Adobe почав блокувати контент, який відтворюється через Adobe Flash Player. Це стало одним з етапів відмови використання застарілої технології. 

Раніше Microsoft відключила підтримку Flash Player в своєму новому браузері Edge. Так само вчинили Google і Mozilla у своїх браузерах Chrome і Firefox. 

На початку лютого Microsoft представила нову платформу для віддаленої роботи.

Фото: Wccftech

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду