Українська IT-компанія Jooble переходить на віддалену роботу з 2021 року

Українська IT-компанія Jooble переходить на віддалену роботу з 2021 року

12:38,
4 Грудня 2020
2785

Українська IT-компанія Jooble переходить на віддалену роботу з 2021 року

12:38,
4 Грудня 2020
2785
Українська IT-компанія Jooble переходить на віддалену роботу з 2021 року
Українська IT-компанія Jooble переходить на віддалену роботу з 2021 року
Автори:
Офіси компанії перетворяться на коворкінги для співробітників, які будуть доступні їм в будь-який час.

Українська IT-компанія Jooble оголосила про перехід на віддалену роботу з 1 січня 2021 року. Офіси компанії перетворять в коворкінг для співробітників, який буде доступний для них будь-який час. Про це повідомляє видання AIN.UA.

Ще з березня близько 70% команди Jooble працювало віддалено, але офіс залишався центром важливих процесів всередині компанії, в тому числі проведення переговорів, найму нових співробітників і їхньої адаптації.

Тепер центральний офіс компанії на 2800 кв. м, який компанія збудувала за 1 млн євро, а також офіси в Луцьку і Ужгороді перетворяться на коворкінги для співробітників, які будуть доступні їм в будь-який час.

У компанії вважають, що перехід на повністю віддалений режим роботи дозволить наймати фахівців з різних міст і навіть інших країн, тоді як до пандемії на роботу намагалися наймати фахівців переважно в містах України, де у компанії є офіси.

«Не всі вже готові ходити в офіс. Хтось боїться захворіти, хтось вирішив, що немає сенсу витрачати час на поїздку в офіс, оскільки вдома працює так само ефективно, як і в офісі, а заощаджений час можна витратити на сім'ю, здоров'я, хобі», - зазначив співзасновник і головний виконавчий директор Jooble Роман Прокоф'єв.

Однак він відмітив і ризики нового формату: втрата особистих зв'язків між людьми, збої в командній роботі, створення і впровадження нових правил комунікації і навіть етикету.

«Тепер робота - це не про годинник в офісі, а про результат. І це вимагає від кожного з нас міжгалактичного стрибка усвідомленості. Ми віримо, що з ростом усвідомленості кожного співробітника зростає і зрілість нас як організації, що дасть нам можливість бути більш ефективними в реалізації нашої місії - допомагати людям знаходити роботу», - зазначив Роман.

Jooble — українська IT-компанія, заснована у 2006 році Романом Прокоф’євим і Євгеном Собакарьовим. Головний продукт компанії — вертикальний пошуковик, який агрегує оголошення про вакансії з тисяч джоб-бордів, газет, кар’єрних сторінок підприємств і рекрутингових агентств. Jooble працює в 71 країні і підтримує більш ніж 24 мови. Головний офіс компанії знаходиться в Києві. В компанії працює близько 600 співробітників.

Нагадаємо, cоціальна мережа Facebook шукає директора з віддаленої роботи. Новий директор має розробити довготривалий план віддаленої роботи і керувати командою протягом цього періоду.

Фото: Jooble

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду