Компанія Facebook запустила сервіс Business Suite для малого бізнесу

Компанія Facebook запустила сервіс Business Suite для малого бізнесу

14:49,
18 Вересня 2020
3549

Компанія Facebook запустила сервіс Business Suite для малого бізнесу

14:49,
18 Вересня 2020
3549
Компанія Facebook запустила сервіс Business Suite для малого бізнесу
Компанія Facebook запустила сервіс Business Suite для малого бізнесу
Автори:
До пакету Facebook Business Suite входить публікація оголошень, обмін повідомленнями, статистика та доступ до рекламного кабінету.

Компанія Facebook заявила про запуск єдиного сервісу для управління бізнес-акаунтами в Facebook, Instagram та Messenger - Facebook Business Suite. Новий інструмент має допомогти малому бізнесу, який постраждав від епідемії коронавірусу. Про це повідомляється в блозі компанії.

До пакету Facebook Business Suite входить публікація оголошень, обмін повідомленнями, статистика та доступ до рекламного кабінету. В компанії відмічають, що за допомогою нового сервісу підприємець може керувати сторінками свого бізнесу з одного акаунту, що допоможе зберегти час для виконання інших задач.

Згідно з Facebook, Business Suite матиме такий функціонал:

  • швидкий перегляд оновлень. Усі повідомлення, коментарі та лайки відображаються на єдиному екрані Business Suite. Це означає, що не потрібно заходити на кожну сторінку окремо, щоб побачити оновлення;
  • можливість швидко ділитись новинами зі своїми клієнтами в Facebook та в Instagram. Ця функція дозволяє створювати контент для соціальних мереж і публікувати, коли зручно.
  • доступ до статистики. Це дозволить зрозуміти, які пости “працюють”, а які. Статистичні дані дозволяють зрозуміти, що потрібно оптимізувати.
  • розширення аудиторії завдяки просуванню. Це можливо завдяки доступу до рекламного кабінету.

Щоб отримати доступ до Facebook Business Suite, необхідно зайти на сторінку свого бізнесу в Facebook. Потім система автоматично перенаправить користувача на сторінку Facebook Business Suite на комп’ютері. Щоб отримати доступ до нового сервісу на мобільному пристрої необхідно використовувати додаток Pages Manager або завантажити додаток Facebook Business Suite в Play Market або App Store.

Як відмічають в компанії, новий сервіс поки що недоступний, але вже у вересні компанія почне поступово його запроваджувати. Він буде доступний в тому числі й в Україні. Також в 2021 році компанія планує підключити Facebook Business Suite месенджер Whatsapp.

Нагадаємо, Facebook оголосила про пошуки директора з віддаленої роботи.

Фото: Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду