ms.detector.media
MediaSapiens
18.09.2020 14:49
Компанія Facebook запустила сервіс Business Suite для малого бізнесу
Компанія Facebook запустила сервіс Business Suite для малого бізнесу
До пакету Facebook Business Suite входить публікація оголошень, обмін повідомленнями, статистика та доступ до рекламного кабінету.

Компанія Facebook заявила про запуск єдиного сервісу для управління бізнес-акаунтами в Facebook, Instagram та Messenger - Facebook Business Suite. Новий інструмент має допомогти малому бізнесу, який постраждав від епідемії коронавірусу. Про це повідомляється в блозі компанії.

До пакету Facebook Business Suite входить публікація оголошень, обмін повідомленнями, статистика та доступ до рекламного кабінету. В компанії відмічають, що за допомогою нового сервісу підприємець може керувати сторінками свого бізнесу з одного акаунту, що допоможе зберегти час для виконання інших задач.

Згідно з Facebook, Business Suite матиме такий функціонал:

Щоб отримати доступ до Facebook Business Suite, необхідно зайти на сторінку свого бізнесу в Facebook. Потім система автоматично перенаправить користувача на сторінку Facebook Business Suite на комп’ютері. Щоб отримати доступ до нового сервісу на мобільному пристрої необхідно використовувати додаток Pages Manager або завантажити додаток Facebook Business Suite в Play Market або App Store.

Як відмічають в компанії, новий сервіс поки що недоступний, але вже у вересні компанія почне поступово його запроваджувати. Він буде доступний в тому числі й в Україні. Також в 2021 році компанія планує підключити Facebook Business Suite месенджер Whatsapp.

Нагадаємо, Facebook оголосила про пошуки директора з віддаленої роботи.

Фото: Unsplash

ms.detector.media