Гендиректор Twitter демонстративно відписався від Цукерберга

Гендиректор Twitter демонстративно відписався від Цукерберга

14:21,
19 Грудня 2019
2330

Гендиректор Twitter демонстративно відписався від Цукерберга

14:21,
19 Грудня 2019
2330
Гендиректор Twitter демонстративно відписався від Цукерберга
Гендиректор Twitter демонстративно відписався від Цукерберга
Автори:
Аби це помітили користувачі соцмережі, Джек Дорсі скористався акаунтом, який відстежує дії відомих топ-менеджерів у Twitter. Журналісти припускають, що подібним ходом Дорсі хотів зробити якусь заяву, а не просто «почистити» свій акаунт.

Співзасновник і генеральний директор Twitter Джек Дорсі відписався від аккаунта глави Facebook Марка Цукерберга в мережі мікроблогів. Про це повідомляє видання Mashbale.

Як зазначає видання, дії користувача, коли той вирішує відписатися від будь-якого іншого користувача, ніяк не відображаються в акаунті, тому це, по суті, залишається невідомим для всіх. І щоб 4,4 млн підписників Дорсі дізналися про його рішення відписатися від Цукерберга, той спершу підписався на аккаунт Big Tech Alert, який відстежує дії гендиректорів та топ-менеджерів ІТ-компаній в Twitter.

Після того як Дорсі підписався на цей акаунт, у ньому з'явився відповідний запис. Потім гендиректор Twitter демонстративно відписався від мікроблогу Цукерберга, що також відбилося в окремому повідомленні Big Tech Alert.

Як пишуть журналісти Mashbale, Цукерберг перестав публікувати твіти ще у 2012 році. Видання припустило, що подібним ходом Дорсі хотів зробити якусь заяву, а не просто «почистити» свій акаунт. Пишуть також, що глава Facebook міг скористатися Twitter, щоб заблокувати Дорсі, на що співзасновник мережі мікроблогів вирішив відповісти більш радикально.

Mashable зробило запит до прес-служби Twitter : вони хотіли дізнатися, з чим були пов'язані дії Дорсі. Швидко відповідь отримано не було, проте через деякий час прес-служба компанії відреагувала у вигляді емодзі із зображенням кози:

Таким чином Twitter зробила відсилку до січневого інтерв'ю Дорсі, яке той дав журналу Rolling Stone. У ньому гендиректор компанії розповів про свою зустріч з Цукербергом, яка запам’яталася найбільше. За його словами, глава Facebook до їх спільної вечері вбив «лазерним пістолетом» козу, чиє м'ясо потім було подано на стіл. Дорсі також вказав, що м'ясо було холодним, тому він обмежився салатом.

У 2011 році Цукерберг в інтерв'ю Fortune повідомив, що вирішив вживати в їжу м'ясо тільки тварин, убитих ним власноручно. «У цьому році я практично став вегетаріанцем, тому що дозволяю собі їсти м'ясо тільки тих тварин, що вбиваю сам», — говорив мільярдер.

За словами Цукерберга, багато хто забуває, що кожен раз, коли їдять м'ясо, це пов'язано з убивством живої істоти. «Моєю метою було не дати собі забути про це», — зазначав він.

Нагадаємо, раніше ми писали, що хакери опублікували в акаунті засновника Twitter повідомлення з расизмом та погрозами.

Фото: Джек Дорсі (JoshuaRoberts/Reuters)

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Mashable
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду