Disney розкрила назви фільмів і серіалів, які покажуть у стрімінговому сервісі

Disney розкрила назви фільмів і серіалів, які покажуть у стрімінговому сервісі

16:18,
27 Серпня 2019
3384

Disney розкрила назви фільмів і серіалів, які покажуть у стрімінговому сервісі

16:18,
27 Серпня 2019
3384
Disney розкрила назви фільмів і серіалів, які покажуть у стрімінговому сервісі
Disney розкрила назви фільмів і серіалів, які покажуть у стрімінговому сервісі
Автори:
Стрімінговий сервіс Disney+ запустять 12 листопада 2019 року.

У компанії Disney розкрили назви фільмів і телесеріалів, які будуть доступні при запуску стрімвнгового сервісу Disney+. Про це повідомляє Advanced Television.

Раніше «Детектор Медіа» писав, що компанія Disney анонсувала запуск стрімінгового сервісу у листопаді 2018-го. Як і планували, старт проекту відбудеться у другій половині 2019 року. Стрімінговий сервіс Disney+ запустять 12 листопада у США, Канаді та Нідерландах за 7 доларів на місяць. Далі сервіс запустять у Австралії та Новій Зеландії. Компанія очікує від 60 мільйонів до 90 мільйонів переплатників Disney+ до кінця 2024 року.

Стало відомо, що Disney+ матиме 300 назв фільмів, а у протягом найближчих 12 місяців їх кількість зросте до 500. Приблизно 100 з них будуть складати свіжі театральні випусками, включаючи «Капітан Марвел» та «Суперсімейку 2». «Месники. Завершення», що зараз є найкасовішим фільм усіх часів, стане доступним на платформі 11 грудня. Список відеопередбачувано включатиме усі попередні фільми саги «Зоряні війни», а також низку фаворитів Pixar (Wall-E, Find Nemo, Finding Dory, Up тощо) та класику «Діснея» (Bambi, Fantasia, Sleeping Beauty тощо).

Близько 7,500 телеепізодів також будуть доступні при запуску стірмінгового сервісу. У компанії підтвердили, що також на початку дії сервісу буде доступний і The Mandalorian («Мандалорець») — майбутній американський серіал у жанрі космічної опери, знятий за всесвітом «Зоряних війн». Також повністю підтверджено, що стірмінговий сервіс дозволить переглянути серіал про Обі-Вана Кенобі з Юеном МакГрегором у головній ролі. Це серіал про персонажа «Зоряних війн», який розповість про події після «Помсти Ситхів».

Продовжуючи зосереджуватися на своїх франшизах «Марвел» та «Зоряні війни», у компанії Disney анонсували і нові шоу, засновані на подіях про персонажів She-Hulk, Ms Marvel та Moon Knight Marvel. Більшість із них заплановані до випуску у2020 або 2021 роках.

Як і очікувалося, кожен епізод «Сімпсонів» також буде доступний при запуску стрімінгового сервісу. Також там будуть нові серії «Шкільного мюзиклу» та «Forky Asks a Question» — спін-оф  «Історії іграшок 4». Там будуть «Маппети» та всі серії комедійного серіалу «Малькольм у центрі уваги».  Звісно, це далеко не весь список фільмів, мультфільмів та програм, які стануть доступні вже у листопаді.

У компанії заявили, що нададуть усім абонентам доступ до чотирьох одночасних потоків та високоякісного відео 4K та HDR. Це також дозволить користувачам створити сім профілів для користування всією родиною. Disney також заявила, що не випускатиме оригінальні серії відразу, як часто роблять конкуренти Netflix та Amazon. Натомість нові епізоди будуть виходити щотижня.

Нагадаємо, раніше «Детектор Медіа» писав, що Netflix залучив майже 10 млн підписників за перший квартал.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Advanced Television
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду