«Гугл» запускає маршрути прогулянок з доповненою реальністю

«Гугл» запускає маршрути прогулянок з доповненою реальністю

16:15,
8 Серпня 2019
4136

«Гугл» запускає маршрути прогулянок з доповненою реальністю

16:15,
8 Серпня 2019
4136
«Гугл» запускає маршрути прогулянок з доповненою реальністю
«Гугл» запускає маршрути прогулянок з доповненою реальністю
Автори:
Компанія оголосила про запуск AR Live View для гугл-карт. Це дозволяє переглядати локації на картах «наживо».

Компанія «Гугл» запускає бета-версію своєї функції маршрутів для прогулянок в доповненій реальності для гугл-карт з більш широким функціоналом. Про це повідомляє TechCrunch.

Функція буде доступна для всіх iOS та пристроїв з Android, які підтримують AR на рівні системи. Це означає, що функція буде доступною на будь-якому смартфоні, що підтримує Google ARcore (комплект програмного забезпечення, розроблений компанією «Гугл», який дозволяє створювати додатки з розширеною реальністю — Ред.). Є ще одна умова: функція «Перегляд вулиць» має бути доступна у місці, де ви безпосередньо знаходитеся.

Про запуск функції у тестовому режимі оголосили на початку цього року. Тоді «Детектор Медіа» вже писав, що компанія «Гугл» тестує вказівники у доповненій реальності гугл-карт.

Функція була доступна в ранньому альфа-режимі як для користувачів Google Pixel, так і для місцевих гідів гугл-карт. Проте, починаючи із 8 серпня, вона буде доступна всім. Втім, пишуть журналісти, увесь процес надання доступу може зайняти пару тижнів в залежності від того, коли ви насправді «підштовхнули» оновлення.

Зовні функції нової бета-версії загалом схожі на ті, що були у альфа-режимі. Приміром, достатньо натиснути просто натиснути на будь-місце поблизу з вашим місцезнаходженням у картах, потім натиснути на розділ «Напрямки», перейти до «Прогулянки», далі натиснути розділ «Перегляд у реальному часі», що має з'явитися внизу екрану.

Нагадаємо, раніше ми також повідомляли, що «Гугл» тестує експериментальну соцмережу для пошуку компаньйонів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Techcrunch
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду