В Google створили додаток для подорожей

В Google створили додаток для подорожей

11:53,
17 Травня 2019
4835

В Google створили додаток для подорожей

11:53,
17 Травня 2019
4835
В Google створили додаток для подорожей
В Google створили додаток для подорожей
Автори:
Компанія Google представила додаток Google Trips, об'єднавши під одним ім'ям свої тревел-проекти — сервіс пошуку квитків, готелів та рекомендації для мандрівників.

Користувачам з різних країн сервіс пропонує різні варіанти подорожей. Наприклад, українським користувачам показує плани подорожей в Дніпро, Одесу, Львів та інші міста.

При виборі одного з варіантів подорожі Google показує інформаційну довідку про місто, список цікавих місць, рекомендовані маршрути на день/тиждень, а також вартість готелів і завантаженість локації.

Крім того, є розділ з контентом, куди потрапляють найпопулярніші відео про подорожі в місто. У вкладці збоку можна вибрати квитки на літак і забронювати готелі.

Сервіс “Подорожі”, як і інші додатки Google, синхронізований із мобільним додатком Google Trips. Також в Google планують інтегрувати нові функції в Google Maps.

 

Як повідомляв “Детектор медіа”, у квітні в Google обрали 9 найкращих додатків 2018 року. Раніше Google створила путівник для мандрівників Touring Bird, який дозволяє спланувати подорож.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Скріншот
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду