Google Україна створила сайт про подорожі Сумщиною

Google Україна створила сайт про подорожі Сумщиною

16:40,
30 Травня 2018
2921

Google Україна створила сайт про подорожі Сумщиною

16:40,
30 Травня 2018
2921
Google Україна створила сайт про подорожі Сумщиною
Google Україна створила сайт про подорожі Сумщиною
Автори:
В рамках кампанії «Цифрове перетворення України» компанія Google у співпраці з Сумською обласною державною адміністрацією запустила сайт «Мандруй Сумщиною».

За допомогою інтерактивної карти потенційні туристи можуть проглянути знімки цікавинок, які є в області та почитати розповіді про них. До деяких пам’яток були створені й 3D-тури.  

На сайті є й розділ «Натхнення», в якому зібрані різні розповіді чи поради для мандрівників, які вже не обмежються лише однією областю. Наприклад, тут можна прочитати список речей, які потрібно зробити в Харкові , або як вибратися в гори на вихідні.

На карті можна обрати пам'ятку, яка вас зацікавила та дізнатися про неї більше.

3D-тур по городищу в Путивлі.

На сайті можна одразу прокласти маршрут для мандрівки, проглянути вже готові маршрути та зберегти свої позначки за допомогою окремої кнопки «Моя подорож». Маршрутами можна поділитися й з іншими користувачами та запросити таким чином друзів приєднатися до мандрівки.

На картах в проекті також позначено важливі соціально значущі об’єкти Сум та області та їх доступність для людей на візках. Карти також можуть підказати туристам де вони можуть зупинитися на ніч або пообідати.

Нещодавно Google Україна та КМДА запустили три схожих сайти про Київ та область.  Усі раніше представлені проекти можна проглянути за посиланням

До 2017 року «Цифрове перетворення» вже завершилося в Львівській, Рівненській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду