ms.detector.media
MediaSapiens
Скріншот
17.05.2019 11:53
В Google створили додаток для подорожей
В Google створили додаток для подорожей
Компанія Google представила додаток Google Trips, об'єднавши під одним ім'ям свої тревел-проекти — сервіс пошуку квитків, готелів та рекомендації для мандрівників.

Користувачам з різних країн сервіс пропонує різні варіанти подорожей. Наприклад, українським користувачам показує плани подорожей в Дніпро, Одесу, Львів та інші міста.

При виборі одного з варіантів подорожі Google показує інформаційну довідку про місто, список цікавих місць, рекомендовані маршрути на день/тиждень, а також вартість готелів і завантаженість локації.

Крім того, є розділ з контентом, куди потрапляють найпопулярніші відео про подорожі в місто. У вкладці збоку можна вибрати квитки на літак і забронювати готелі.

Сервіс “Подорожі”, як і інші додатки Google, синхронізований із мобільним додатком Google Trips. Також в Google планують інтегрувати нові функції в Google Maps.

 

Як повідомляв “Детектор медіа”, у квітні в Google обрали 9 найкращих додатків 2018 року. Раніше Google створила путівник для мандрівників Touring Bird, який дозволяє спланувати подорож.

 

ms.detector.media