У «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів

У «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів

13:26,
17 Жовтня 2024
323

У «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів

13:26,
17 Жовтня 2024
323
У «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів
У «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів
У застосунку можна обрати бажану бригаду або підрозділ, подати заяву і підписати контракт. Мінцифра гарантує: жодного «розподілу» та мобілізації через ТЦК не буде.

У «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У застосунку додали можливість долучитися до підрозділів БпЛА без відвідування ТЦК. Для цього потрібно в «Дії» обрати за фільтрами бажану бригаду або підрозділ, подати заяву (надсилати можна одну чи кілька заяв).

Можна також обрати напрям, пов’язаний з дронами, — від оператора будь-якого дрона до інженера. Після цього рекрутер запрошує на співбесіду, а підрозділ підписує контракт.

Федоров наголосив, що після подання заяви людина потрапить саме в той підрозділ, який обрала. «Жодного “розподілу” та мобілізації через ТЦК, все вирішуєте ви і на базову військову підготовку йдете з вже підписаним контрактом. Придатність до служби також підтверджуєте самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно», — додав міністр.

Нагадаємо, Михайло Федоров анонсував появу рекрутингу до підрозділів операторів безпілотників у «Дії» ще два дні тому. Тоді він казав, що ця опція має запрацювати «впродовж кількох тижнів». Представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук відзначав, що це експериментальний проєкт і він триватиме два роки.

Фото: кадр з відео Мінцифри

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду