«Київстар ТБ» доповнив відеотеку серіалами від НВО

«Київстар ТБ» доповнив відеотеку серіалами від НВО

15:40,
2 Вересня 2024
750

«Київстар ТБ» доповнив відеотеку серіалами від НВО

15:40,
2 Вересня 2024
750
«Київстар ТБ» доповнив відеотеку серіалами від НВО
«Київстар ТБ» доповнив відеотеку серіалами від НВО
Користувачі зможуть переглядати найвідоміші серіали мовою оригіналу або з українськомовним озвученням.

Платформа кіно й телебачення «Київстар ТБ» розширила перелік контенту від світових кіностудій. У відеотеці з’явилися серіали від НВО за ліцензією Warner Bros. Discovery, повідомила пресслужба «Київстару».

Відтепер українці можуть легально дивитися серіали HBO на «Київстар ТБ». Контент HBO, що буде доступний на платформі, користувачі можуть переглянути мовою оригіналу або ж з українськомовним озвученням.

Зараз на «Київстар ТБ» доступні для перегляду британсько-американський мінісеріал «Чорнобиль» та всі сезони серіалу «Секс і місто». Починаючи з вересня, на платформі з’являться легендарні серіали, які будуть додаватися поступово сезонами. Користувачі зможуть переглядати їх мовою оригіналу або з українськомовною озвучкою.

До грудня 2024 року на «Київстар ТБ» вийдуть: постапокаліптичний серіал «Останні з нас», телесеріал-приквел до «Гри престолів» «Дім дракона» і, власне, сам легендарний серіал «Гра престолів», а також не менш цікаві серіали «Справжній детектив», «Спадкоємці», «Білий лотос», «Аутсайдер», «Відіграти назад», «Пліткарка», «Мейр з Істтауна», «Бортпровідниця».

«Ми продовжуємо поповнювати нашу VOD-бібліотеку не лише світовими бестселерами, але й пропонувати користувачам контент від різноманітних кіностудій. Так, після Amazon на платформі з’являється контент HBO. Не забуваємо і про українські серіали з вересня в нас починається старт прем'єр, тож слідкуйте за оновленнями», — сказав керівник «Київстар ТБ» Павло Рибак.

До слова, навесні 2024 року також на платформі з’явився контент від Amazon з ексклюзивною українськомовним озвученням, здійсненим на замовлення «Київстар ТБ». Так, користувачі можуть переглянути всі сезони серіалу «Дивовижна місіс Мейзел», а ще драматичне фентезі «Блаженство», романтичний фільм жахів за участі Тімоті Шаламе «Разом з кістками», ромком «Поїздка до Америки 2», бойовик-трилер «7500» та науково-фантастичний бойовик «Війна завтрашнього дня».

Фото: серіали НВО на «Київстар ТБ»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач Київстар ТБ
10:29 / 04.09.2024
Це все добре, але коли на Київстар ТБ українські канали будуть у нормальній якості? 5 канал, Еспресо, М1, М2 й купа інших йдуть у SD, та ще й настільки пережатому, що без сліз дивитись неможливо.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду