На «Київстар ТБ» з'явилися фільми та серіали від Amazon з українським озвученням

На «Київстар ТБ» з'явилися фільми та серіали від Amazon з українським озвученням

14:17,
2 Квітня 2024
1306

На «Київстар ТБ» з'явилися фільми та серіали від Amazon з українським озвученням

14:17,
2 Квітня 2024
1306
На «Київстар ТБ» з'явилися фільми та серіали від Amazon з українським озвученням
На «Київстар ТБ» з'явилися фільми та серіали від Amazon з українським озвученням
Глядачам пропонують почати з перегляду серіалу «Дивовижна місіс Мейзел»: стендап-комікеса блискуче жартує українською.

На «Київстар ТБ» вперше серед українських ОТТ-платформ з'явився відеоконтент від Amazon. Фільми та серіали з українським озвученням будуть доступні за підпискою, повідомила пресслужба сервісу.

«Віднедавна на "Київстар ТБ" українці можуть легально дивитися фільми та серіали українською мовою, створені на замовлення Amazon Prime. На платформі з'являться 11 фільмів та три серіали, а деякі з них уже доступні для перегляду», — йдеться у повідомленні.

Уже зараз на «Київстар ТБ» можна переглянути перший сезон популярного серіалу «Дивовижна місіс Мейзел». Усього на глядачів чекає п’ять сезонів, які з'являтимуться на платформі поступово.

Кадр із серіалу «Дивовижна місіс Мейзел»

Події в серіалі відбуваються в середині минулого століття в США. Надворі 1958 рік. Домогосподарка Міріам Мейзел живе на Манхеттені, виховує двох дітей і в усьому підтримує свого чоловіка Джоела, успішного бізнесмена. Проте життя Міріам перевертається догори дриґом, коли вона дізнається, що Джоел зраджує їй з секретаркою. Під впливом емоцій та алкоголю вона вирушає у клуб, де абсолютно несподівано відкриває у собі талант стендап-комікеси.

Відразу після прем'єри першого епізоду серіалу в 2017 році він отримав численні позитивні відгуки кінокритиків та полюбився глядачам не тільки через гумор і гарні діалоги, а й через прекрасну роботу художників з костюмів і декораторів.

Головну роль у серіалі зіграла американська акторка Рейчел Броснаген, раніше відома за роллю в «Картковому будинку». За роль місіс Мейзл у 2018 році вона отримала «Золотий глобус».

Українською мовою місіс Мейзел озвучила акторка озвучування та дубляжу Марина Локтіонова, яка вже понад 16 років дарує свій голос різним кіноперсонажам. Саме вона озвучила Герміону Ґрейнджер в останніх частинах «Гаррі Поттера».

«Мені цікаво працювати над цим серіалом, тому що чим якісніший матеріал, чим професійніші актори знімаються, тим і важче, з одного боку, і цікавіше працювати — з іншого. Моя героїня місіс Мейзел дуже різностороння. У серіалі відбувається трансформація персонажа: від "дівчинки-квіточки" вона перетворюється на самодостатню жінку, яка переживає трагедію в своєму житті, й це реалізується в її творчості», — розповіла Марина Локтіонова.

Акторка озвучення Марина Локтіонова під час роботи

Озвучення на замовлення «Київстар ТБ» здійснює «1+1 Production».

«Українськомовний контент завжди був і залишається пріоритетним для “Київстар ТБ”. Ми є лідером серед ОТТ-платформ за кількістю контенту, виготовленого в Україні, і намагаємося забезпечувати користувачів якісною озвучкою міжнародного контенту. На “Київстар ТБ” завжди є щось нове для українського глядача, які б жанри та теми це не були», — прокоментував керівник «Київстар ТБ» Павло Рибак.

Окрім серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» на «Київстар ТБ» вже можна подивитися п’ять фільмів від Amazon: драматичне фентезі «Блаженство», романтичний фільм жахів за участі Тімоті Шаламе «Разом з кістками», ромком «Поїздка до Америки 2», бойовик-трилер «7500» та науково-фантастичний бойовик «Війна завтрашнього дня».

Додамо, переглянути фільми та серіали Amazon на «Київстар ТБ» можна з будь-якого пристрою: зі смартфона, ноутбука, планшета або Smart TV. Для цього потрібно завантажити застосунок, який доступний для користувачів будь-яких мобільних операторів та інтернет-провайдерів, та оформити підписку на «Київстар ТБ» за пакетами «Базовий», «Сімейний» або «Преміум HD». Також користувачі можуть підключити «Суперсилу Київстар ТБ» у тарифі Київстар, що не потребує жодних доплат.

Анонс про відеоконтент від Amazon на «Київстар ТБ»

Як відомо, «Київстар ТБ» — спільний проєкт «1+1 media» та «Київстар», заснований 11 грудня 2019 року. Це онлайн-платформа для перегляду кіно й телебачення. Йдеться про понад 400 телеканалів і VOD-бібліотеку з 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів та шоу.

Нагадаємо, стримінговий сервіс Amazon Prime Video доступний в Україні з 2016 року. Більшість відео на ресурсі — англомовні, але субтитровані. Вперше сервіс продублював озвучення свого продукту, а саме першого і третього сезонів серіалу «Джек Раян», наприкінці 2022 року.

Фото: «Київстар ТБ»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду