Чатбот «КультPRO»: навігатор у сфері культурно-мистецьких подій

Чатбот «КультPRO»: навігатор у сфері культурно-мистецьких подій

13:35,
29 Серпня 2024
687

Чатбот «КультPRO»: навігатор у сфері культурно-мистецьких подій

13:35,
29 Серпня 2024
687
Чатбот «КультPRO»: навігатор у сфері культурно-мистецьких подій
Чатбот «КультPRO»: навігатор у сфері культурно-мистецьких подій
Міжнародний фонд Івана Франка запустив чатбот, що допоможе культурним менеджерам публікувати онлайн-анонси подій.

Щоб допомогти культурним менеджерам залучати нові аудиторії до своїх закладів, а користувачам — отримувати актуальну інформацію про культурно-мистецькі події, створили чатбот «КультPRO» в телеграмі та однойменний застосунок. Про це розповів керівник Міжнародного фонду Івана Франка Ігор Курус на онлайн-презентації проєкту «Культурна спадщина в один клік».

За його словами, чатбот «КультPRO» створений з метою підтримки культури в регіонах та допомоги тим, хто хоче бути в курсі подій і мати доступ до якісного культурного контенту.

Відповівши на базові запитання в чатботі «КультPRO» про ім’я, вік і стать, користувач має можливість перейти до застосунку, в якому знаходити цікаві події за назвою, організатором, містом проведення, відповідно до своїх інтересів. Події в застосунку можна позначати, щоб отримувати нагадування про їх наближення.

Застосунок «КультPRO»

Тим часом культурні менеджери, які представляють ті чи інші заклади, установи чи організації, можуть створювати власні події для поширення в застосунку «КультPRO». Для цього реалізували електронний кабінет. У ньому організатор бачитиме всі створені ним події, зможе аналізувати статистику перегляду таких анонсів, за потреби редагувати їх і читати відгуки користувачів. Зареєструватися в електронному кабінеті можна за посиланням.

Додамо, проєкт «Культурна спадщина в один клік» Міжнародного фонду Івана Франка був підтриманий Українським культурним фондом.

Нагадаємо, торік Міжнародний фонд Івана Франка оновив чатбот «Віртуальний друг 2.0» у телеграмі, який покликаний допомогти українським підліткам психологічно адаптуватися до сучасних викликів і війни зокрема.

Фото: чатбот «КультPRO»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду