В Україні запрацювала вебверсія Google Wallet

В Україні запрацювала вебверсія Google Wallet

15:15,
10 Липня 2024
2389

В Україні запрацювала вебверсія Google Wallet

15:15,
10 Липня 2024
2389
В Україні запрацювала вебверсія Google Wallet
В Україні запрацювала вебверсія Google Wallet
Користувачі вебверсії можуть у Google Wallet змінювати методи оплати, оновлювати налаштування Wallet і Google Pay, переглядати історію транзакцій.

Із квітня компанія Google розгортає вебверсію Google Wallet. До переліку країн, де вже можна користуватися вебверсією електронного гаманця від Google, додали 13 країн, серед яких і Україна. Про це повідомило видання 9to5Google.

Wallet.google.com дає доступ до переліку збережених способів оплати, тобто до кредитних і дебетових банківських карток, а також до карток постійного клієнта, проїзних квитків, квитків на події. У ньому відображається фактичний штрих-код, який можна видалити. Посвідчення особи та будь-які перепустки тим самом доступні лише в мобільній версії гаманця.

Користувачі вебверсії можуть у Google Wallet змінювати свої методи оплати, оновлювати налаштування Wallet і Google Pay, а також переглядати здійснені фінансові транзакції. Історія транзакцій відображає повніший список платежів порівняно з мобільною версією, де їх усього десять.

На сьогодні Google Wallet у вебверсії доступний користуачам у 15 країнах: США, Японії, Бразилії, Великій Британії, Ірландії, Іспанії, Італії, Нідерландах, Німеччині, Польщі, Румунії, Угорщині, Україні, Франції та Чехії.

Випробувати можливості Google Wallet у вебі можна за посиланням.

Фото: Google Wallet / 9to5Google

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду