Google дозволив ділитися паролями з членами сім'ї

Google дозволив ділитися паролями з членами сім'ї

23:15,
23 Травня 2024
1063

Google дозволив ділитися паролями з членами сім'ї

23:15,
23 Травня 2024
1063
Google дозволив ділитися паролями з членами сім'ї
Google дозволив ділитися паролями з членами сім'ї
Автори:
Коли користувач ділиться паролем, члени родини отримують його копію у своєму Диспетчері паролів Google. Функція спільного використання паролів доступна лише для членів групи сім'ї, яку потрібно створити.

У менеджері паролів Google відтепер дозволено обмінюватися паролями з членами родини, повідомляє Android Authority.

«Google оголосив про додавання спільного доступу до паролів у Менеджері паролів Google у рамках оновлення сервісів Google Play у травні 2024 року (версія 24.20). Варто зазначити, що це дозволяє ділитися паролем лише з людьми у вашій сімейній групі, а не з будь-ким, хто має обліковий запис Google», — ідеться в повідомленні. 

Коли користувач ділиться паролем, члени родини отримують його копію у своєму Диспетчері паролів Google. Функція спільного використання паролів (Family Link) доступна лише членам групи сім’ї, яку потрібно створити.

Раніше Google наводив кілька прикладів того, як функція спільного використання паролів може полегшити життя. Зокрема, вона знадобиться батькам, які зможуть легко отримати доступ, наприклад, до шкільних завдань дитини.

Однак, скоріш за все, першочергово Family Link використовуватиметься як зручна опція для спільного доступу до стримінгових та інших сервісів.

Як відомо, нещодавно компанія Google на конференції Google I/0 2024 представила низку продуктів зі штучним інтелектом. Відтепер у верхній частині пошуковика з’являтимуться резюме — «Огляди ШІ» для відповідей на складні комбіновані пошукові запити. До кінця року компанія сподівається залучити до оновленого пошуковика понад мільярд користувачів у світі.

Фото: з відкритих джерел

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду