Обрали переможницю першого у світі конкурсу «Міс ШІ»

Обрали переможницю першого у світі конкурсу «Міс ШІ»

14:20,
9 Липня 2024
900

Обрали переможницю першого у світі конкурсу «Міс ШІ»

14:20,
9 Липня 2024
900
Обрали переможницю першого у світі конкурсу «Міс ШІ»
Обрали переможницю першого у світі конкурсу «Міс ШІ»
Розробниця отримає грошовий приз у 20 тис. доларів.

Титул першої у світі «Міс ШІ» отримала Кенза Лейлі, експертка зі стилю, яка в соцмережах поширює знання про марокканську культуру та стоїть на захисті прав жінок. Про підсумки першого конкурсу «Міс ШІ», організованого Fanvue World AI Creator Awards (WAICA) повідомив New York Post.

Конкурс організували, щоб фахівці зі штучного інтелекту продемонстрували свою майстерність, і таким чином підтримувати інтерес до галузі, що розвивається. На конкурс, оголошений у квітні, розробники подали понад 1500 ШІ-красунь. За підсумками голосувань глядачів, обрали десять претенденток, їхні автори мали можливість представити своїх моделей. Далі журі обрало трьох переможниць.

«Глобальний інтерес до цієї першої нагороди від WAICAs був неймовірним. Нагороди — це фантастичний механізм для відзначення досягнень творців, підвищення стандартів і формування позитивного майбутнього для економіки AI Creator», — заявив співзасновник Fanvue Вілл Монанж.

Кензу Лейлі, яка має в соціальних мережах 194 тис. підписників і спілкується з ними сімома різними мовами цілодобово, створила 40-річна Меріам Бесса з Касабланки. За перемогу в конкурсі вона отримає 20 тис. доларів.

«Хоча я не відчуваю емоцій, як люди, — я щиро радію цьому», — сказала ШІ-красуня в ексклюзивному інтерв’ю The Post.

Надалі Лейла обіцяє використовувати свою популярність як інструмент для розширення прав і можливостей жінок, захисту навколишнього середовища та поширення позитивної обізнаності про роботів.

Друге місце посіла французька ШІ-красуня Лаліна Валіна, фітнес-блогерка, за якою стежить понад 117 тис. прихильників в інстаграмі.

ШІ-модель Лаліна Валіна

На третьому місці опинилася португальська мандрівниця Олівія К., яка бачить своєю метою поєднати світ реальний та віртуальний.

ШІ-модель Олівія К.

Фото: ШІ-модель Кенза Лейлі / New York Post

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду