Стали відомі номінанти фестивалю інді-ігор Indie Cup Europe

Стали відомі номінанти фестивалю інді-ігор Indie Cup Europe

12:30,
5 Липня 2024
789

Стали відомі номінанти фестивалю інді-ігор Indie Cup Europe

12:30,
5 Липня 2024
789
Стали відомі номінанти фестивалю інді-ігор Indie Cup Europe
Стали відомі номінанти фестивалю інді-ігор Indie Cup Europe
Серед претендентів дві гри з України.

Онлайн-фестиваль Indie Cup, який цього року вийшов на загальноєвропейський рівень, оголосив фіналістівм – 49 ігор, створених незалежними розробниками, що змагатимуться за перемогу у восьми номінаціях. Про це MediaSapiens повідомили організатори.

З-поміжпредставлених 451 учасником з усіх країн Європи члени журі обрали 49 найкращих поки не виданих індіпроєктів. У переліку порівно учасників із дебютними проєктами та тих, хто уже має значний практичний досвід. Переглянути повний список номінантів можна на сайті фестивалю.

Номінації фестивалю Indie Cup Europe для розробників ігор

Серед номінантів є дві гри, створені в Україні – Menace from the Deep від Артема Баздирєва та Hollow Home від команди Twigames. Вони вийшли до фіналу у номінації для проєктів на ранніх стадіях розробки Next Big Thing Award.

«Фаворитом журі цього разу стала ODDADA, що вийшла до фіналу одразу в шести різних номінаціях. Ця вигадлива експериментальна гра від маленької команди з Німеччини дає гравцеві створити мелодії з пейзажів, будівель, незвичайних машин та іграшок-дрібничок, сплітаючи їх докупи у музичну п’єсу. Одразу за ODDADA – мальовнича Nomori або "що вийде, якщо у Portal 2 та Ghibli народиться дитина" – п’ятикратний номінант); Yes, Your Grace: Snowfall, The Darkest Files, та Henry Halfhead, – чотирикратні номінанти», – сказано у повідомленні.

У складі журі Indie Cup Europe’24 – експерти з CD Projekt RED, Crytek, Remedy Entertainment, Ubisoft, ZA/UM та інших компаній. Другий раунд суддівства триватиме до 28 липня. Переможців в усіх номінаціях оголосять 1 серпня.

Зазначимо, Indie Cup був заснований українською компанією GTP Media у 2016 році, фестиваль прийняв понад 2400 ігор-учасниць, в тому числі – десятки проєктів, що здобули комерційний та критичний успіх.

У 2023 році фестиваль мав п’ять окремих сезонів, що фокусувались на проєктах з Центральної та Східної Європи, Великобританії, Німеччини, Канади та України. Також Indie Cup регулярно проводить спеціальні розпродажі на Steam та інших платформах – наприклад, Indie Cup Celebration чи Ukrainian Games Festival.

Фото: фіналісти Indie Cup Europe / gtpmedia

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
isabella ethan
02:37 / 07.07.2024
Я хочу тут усім розповісти, як DR Apata змінив мою долю. Майже п'ятнадцять років я працювала продавщицею в автомобільній компанії і ледве отримувала комісію на оплату рахунків, а один колега по розуму купував будинки. Я був збентежений навколо неї, тому що всі заздрили тому, скільки вона заробила. Я не розумів, що сталося, тому що я добре справлявся зі своєю роботою, і вона не робила нічого, що робило б її іншою, і майже п’ять років я не міг набратися сміливості, щоб висловитися їй. Одного разу, коли вона відганяла мене, я благав її дати мені якусь пораду і вирішив повчитися у неї, але вона сказала, що я кращий на роботі, що ще більше мене збентежило, оскільки їй, очевидно, було краще. Після багатьох розмов вона повідомила мені про доктора Апату, який виконав її магічне заклинання, яке зробило її винятковою. Вона дала мені його контакт і попросила поговорити з ним і зробити все, що він від мене попросить. Минуло сім місяців, і я щойно купив свій перший будинок і накопичив достатньо грошей, щоб відправити своїх близнюків до коледжу. Я був розбитим і бездомним, і ніколи б не міг уявити, що маю дім так швидко. Дякую, DR Apata. Попросіть його про допомогу, і з його дозволу я залишу його пряму адресу електронної пошти: drapata4@gmail.com, і ви також можете зв’язатися з ним через Whatsapp або Viber за цим номером.; +447307347648
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду